Jump to content
Sign in to follow this  
Kenzon

[FURIEN] Regulament Admini!

Recommended Posts

REGULI ADMINISTRATIVE

Reguli Generale:


1. Adminii vor fi obligati sa respecte  Regulamentul Jucatoriilor

2. Nu abuzati de admin / comenzile de admin.

3. Se vor respecta jucatorii si vor fi tratati cu atentie. Daca un jucator pune o intrebare sau anunta un suspect, i se va raspunde. Este acceptat si cu amx_psay, doar daca va anuntati dupa colegii ca i-ai raspuns prin mesaj privat.

4. Adminii ce nu-si fac datoria vor fi sanctionati; activitatea include: raspunderea la Cereri Unban cu dovezi, votul la Cereri Admin / Slot, activitate generala pe forum / server.

5. Adminii sunt obligati sa posteze banurile in 
BANLIST. Cei care nu respecta aceasta conditie vor primi REMOVE  Update by KenzonAdv.

6. Adminii trebuie sa se intereseze de parola de la Admins Only si sa verifice sectiunea periodic. Scrieti /pass in chat ca sa aflati parola.

7. Adminii mai mici in grad nu vor cere explicatii de la gradele mai mari.

8. Daca un admin a plecat pe alt server, acesta nu mai are drept de reaplicare la accesul avut.

9. Daca un admin se retrage si doreste sa revina in Staff, va primi acces cu un grad mai mic decat cel pe care l-a avut inainte.

10. Toti adminii se vor respecta intre ei indiferent de grad.

11. Comenzile intre admini sunt strict interzise! Exceptia de la regula o fac adminii cu gradul Co-Owner sau mai mare. Daca suspectati un admin ca ar incalca regulile, faceti printscreen (sau demo) si prezentati dovada la sectiunea Admins Only.

12. Este interzisa imprumutarea sau folosirea unui acces unei alte persoane in afara celei pentru care a fost facut accesul.

13. Adminii pot sta AFK, mai ales in perioada noptii / diminetii, dar numai cu amx_spectate. Recomandam sa va resetati scorul pentru a evita situatiile neplacute cand PTB-ul va muta pentru a echilibra echipele, iar voi sa fiti AFK.

14. In timpul programului de noapte, intre orele 24:00 si 11:00 AM, nu se va schimba harta. Acestea se schimba automat, la fel ca si restart-round si time-limit.

15. In timpul programului de noapte, intre orele 24:00 si 11:00 AM, kick-urile sunt interzise. Exceptie se face atunci cand serverul este full si trebuie facut loc altor jucatori, daca exista playeri AFK sau care au lag mare.

16. Singurele persoane care pot posta la Cererile Unban si Reclamatii Admin sunt reclamatul (cel care a facut cererea), reclamantul (adminul caruia i se adreseaza cererea) si adminii cu grad Co-Owner sau mai mare (vedeti regulile de postare si modelul pentru fiecare sectiune).

17. Daca un jucator a facut Cerere de unban, adminul in cauza are 24 de ore sa vina cu o dovada, altfel va fi sanctionat.

18. Reclamatiile intre admini nu vor fi luate in considerare fara o dovada solida (printcreen,demo)

19.Problemele intre admini se vor discuta in timpul sedintei in ziua si la ora stabilita.

 

 

 


Reguli pentru comenzi:

18. Jucatorii care nu isi indeplinesc obiectivul (punerea bombei, dezamorsarea ei sau salvarea ostaticilor) vor fi sanctionati dupa caz, cu slap sau slay, dar nu abuzati de aceste comenzi. Singura exceptie este atunci cand singur CT / T a ramas in viata impotriva minim 5 inamici, atunci nu este necesar slap / slay .

19. Comanda amx_slayteam se va face doar in cazul in care o echipa nu respecta obiectele hartii (punerea bombei, dezamorsarea ei sau salvarea ostaticilor) .

20. Jocul e FREE, deci adminii nu vor da slay / slap jucatorilor care fac rush, dar in limita bunului simt.

21. Nu se vor da banuri pe clasa de ip decat in cazuri exceptionale si numai in urma consultarii cu un Fondator.

22. Jucatorii care contin in numele lor reclama vor fi redenumiti doar "FURIEN.GOLDGAMES.RO" si nu altfel.

23. Jucatorii care fac reclamele in chat vor primi gag, nu ban. Daca acestia se reconecteaza pe server si continua sa faca spam, atunci li se va da ban 120 minute.

24. Adminii nu vor avea voie sa faca poze strainilor, doar demo. Verificati cu amx_showip tara de unde este jucatorul si apoi decideti daca faceti poze sau demo. Jucatorilor care sunt romani (vorbesc romana, au nume romanesc), dar sunt stabiliti in alta tara li se pot face poze.

* Adminii noi vor primi accesul doar daca la intrebarea : ai citit regulamentul ? vor raspunde :  
GOLDGAMESFOREVER


25. Pentru injuraturi sau limbaj neadecvat, adminii vor folosi "regula de 3 simpla" : depinzand de gravitatea vorbelor, adminul trebuie intai sa il avertizeze sau sa dea gag 2-3 minute, apoi la a 2-a abatere primeste gag 4-6 minute, iar la a 3-a abatere primeste ban 30.

26. Adminii care dau ban pentru ping trebuie sa respecte limitele: ziua minim ping 350, iar noaptea minim ping 700, timpului pentru ban fiind 15 minute. Dovada banului pentru ping se pastreaza timp de 15 zile.Reguli pentru votarea hartilor:

27. Votul pentru harti se va face in ultimile 10 minute ramase din timpul hartii, iar mapa se va schimba in ultimele 5 minute, exceptie facandu-se faca pe server sunt mai putini de 16 jucatori.

28. Votul pentru harti se va da numai dupa consultarea celorlalti adminil prezenti pe server.

29. Odata ce votul a fost stabilit si dat, nu aveti voie sa interveniti cu alt vot. Exceptia de la regula se face daca primul vot a fost dat gresit sau a esuat.

30. Votul trebuie sa contina minim 3 harti, desi numarul recomandat la vot pentru harti este 3.

31. Cand se da vot, nu repetati ultimele harti jucate sau harti pe aceeasi tematica (nuke32 cu nuke_rarea, inferno cu inferno2se, dust2 cu dust, etc.) si folostiti comanda /harti.

32. Adminii vor anunta sfarsitul hartii cu o runda inainte. Este recomandat sa anuntati si harta urmatoare (Ex: Last Round, Next "harta").Sistem penalizare:


Adminii au voie 3 abateri.La prima abatere, adminul primeste un simplu avertisment. La a 2 a abatere suspend intre 3-7 zile(depinzand de gravitatea situatie). La a 3 a abatere adminul primeste remove!

 

MINIMUL DE ORE IN FUNCTIE DE GRADUL DETINUT/SAPTAMANAL

1. Slot- 2 ORE/4 HARTI

2.Helper-3 ORE/5 HARTI

3.Moderator-5 ORE/8 HARTI

4.Super-Moderator-10 ORE/10 HARTI

5.Manager-8 ore/12 HARTI

Daca targetul de ORE/HARTI nu va fi atins, adminul va primi down la gradul la care se incadreaza in functie de orele petrecute pe server!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...