Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 07/03/2020 in all areas

 1. 4 points
  REGULAMENT BRODARASI.GOLDGAMES.RO Este strict interzis: 1.) Sa faceti reclama altor servere ce fac parte din alte comunitati. -ban permanent. 2.) Sa scrieti mai mult de 3 cuvinte cu Caps Lock-ul activat. -mute 5 minute. 3.) Sa jigniti, sa va injurati si/sau sa provocati cearta pe chat-ul public. De asemenea, daca injuraturile vor fi prescurtate sau cenzurate tot veti fi sanctionati deoarece se subintelege ceea ce vreti sa spuneti. -jigniri: mute 20 minute; -limbaj: mute 15 minute. 4.) Sa faceti SPAM pe chat. -mute 15 minute. 5.) Sa aduceti insulte asupra serverului. -mute 2 ore. 6.) Sa faceti off-topic pe /report. Jucatorii vor folosii aceasta comanda strict cand au o problema sau au nevoie de ajutor din partea unui admin. -mute 20 minute. 7.) Sa folositi orice fel de hack/mod/tool care sa va ofere avantaje fata de ceilalti jucatori. Singurul mod permis este OptiFine pentru a va ajuta la o rulare mai buna a jocului. -ban permanent. 8.) Sa abuzati de bug-uri, in caz ca intalniti vreunul. -ban 24h. 9.) Sa folositi nickname-uri asemanatoare cu cele ale persoanelor din Staff. -ban permanent. 10.) Sa falsificati dovezile/videoclipurile in cadrul unei probleme sau a unei reclamatii ce necesita prezentarea acestora. -ban permanent. 11.) La intrebarea ''Ai citit regulamentul?:'' veti raspunde cu ''gg'. 12.) Sa folositi Nickname-uri vulgare sau jignitoare. -ban permanent. 13.) Sa faceti TEAM pe sectiunile de BedWars si SkyWars la modurile SOLO. -ban 30 minute. ATENTIE !!! Regulamentul serverului poate surveni oricand modificari, este important sa fiti la curent cu acesta ! Staff-ul va recomanda sa il cititi minim o data pe saptamana, pentru a fii la curent pentru eventualele schimbari.
 2. 1 point
 3. 1 point
  PRO. te cunosc de la inceput, esti foarte activ si de treaba
 4. 1 point
  sunt MarvoX si fac parte din staf , consider ca merita sa primeasca helper deoarece imi spune toate problemele care sunt pe server daca cineva din staff nu observa si este foarte activ :))
 5. 1 point
  PRO. Vad ca esti foarte activ dupa informatile date.
 6. 1 point
  PRO. Am observat ca esti foarte activ pe sectiune.
 7. 1 point
  1. Nume si prenume: Oprea David Andrei 2. Nickname: xBoss_FTW 3. Varsta: 14 ani 4. Discord: David37913#0282 5. Ai citit regulamentul?: Da 6. Poza cu timpul petrecut pe server:am avut 15 ore dar di cauza grief-ului s-au resetat si am facut restul,am fost informat de catre phay ca imi trebuie 20 de ore 7. O scurta biografie despre tine: 8. Cati jucatori ai adus pe server?: 2 jucatori 9. Experiente anterioare: Nu am avut 10. Sectiunea unde doresti functia: SkyBlock
 8. 1 point
  De la mine ai un PRO
 9. 1 point
  Ai un PRO de la mine! Esti foarte activ, prietenos si ajuti playerii.
×
×
 • Create New...