Jump to content

Kenzon

Members
 • Content Count

  101
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Kenzon last won the day on August 5 2019

Kenzon had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

4 Followers

About Kenzon

 • Rank
  Legend
 • Birthday 05/12/2003

Personal Information

 • Tara/Oras
  Bucuresti
 • Steam
  Kenzon
 • Nickname
  AnL

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. LISTA ADMINI SERVER FURIEN.GOLDGAMES.RO Detinator KenzonAdv
 2. REGULAMENT SERVER/JUCATORI 1. Folosirea cheat-urilor, hack-urilor pe server este interzisa. 2. Limbajul trivial sau jignitor pe server este interzis. 3. Reclamele la alte servere, site-uri, forumuri pe server este interzisa. 4. Injuraturile la adresa adminilor sau cele grave se pedepsesc aprig. 5. Sunt interzise scripturile de silent defuse sau silent walk, script de aim, script no flash, script pentru tinta la awp etc. 6. Pe hartile de awp nu este voie cu arme [m4a1,ak47,Mp5, Navy] si grenazi [he]. 7. Nu aveti voie sa va urcati pe harta veti primi Slap/Slay/Kick! [Excepti
 3. REGULI ADMINISTRATIVE Reguli Generale: 1. Adminii vor fi obligati sa respecte Regulamentul Jucatoriilor 2. Nu abuzati de admin / comenzile de admin. 3. Se vor respecta jucatorii si vor fi tratati cu atentie. Daca un jucator pune o intrebare sau anunta un suspect, i se va raspunde. Este acceptat si cu amx_psay, doar daca va anuntati dupa colegii ca i-ai raspuns prin mesaj privat. 4. Adminii ce nu-si fac datoria vor fi sanctionati; activitatea include: raspunderea la Cereri Unban cu dovezi, votul la Cereri Admin / Slot, activitate generala pe forum / server. 5.
 4. GOLDGAMES RECLAMATII STAFF Aici se posteaza reclamatiile unui Admin! El nu trebui sa abuzeze de comenzii. Trebui sa respecte fiecare player indiferent de jignirile aduse. In cazul in care adminul neaga va fi sancionat cu AW / REMOVE. Nick: Nick-ul admin: Motiv reclamatie: Dovezi:
 5. !!! Ne rezervam dreptul de a modifica oricand regulamentul pentru helperi. Helperii au datoria de a fi la curent acesta. !!! Atributii Helperi ---------------------- - Odata primita functia, helperul are datoria de a fii la curent cu toate noutatile serverului. - Helperul are responsabilitatea de a informa si ajuta playerii noi sau mai vechi ce necesita ajutor. - Helperul are datoria de a raspunde la orice fel de intrebare, si tot odata are datoria de a avea grija la ce intrebari raspunde prin [/nre] sau [/nr].
 6. !!! Nu modificati fontul, folositi doar "copy" si dupa "paste" !!! CERINTE - Ai nevoie de minim 20 ore jucate pentru a putea aplica la aceasta functie! - Nu conteaza foarte mult ce istoric ai, dar asta nu inseamna ca nu iti pot afecta sansele! - Daca esti recunoscut drept un "codat" sau cum ca folosesti foarte des un limbaj ofensator, sansele tale se reduc pentru aceasta functie! INFORMATII - Daca vrei sa fii helper doar pentru a ajunge admin, functia nu garanteaza asta. Daca esti helper asta nu inseamna ca o sa ajungi si admin! - Aceasta functie tine de ajutarea playerilor, da
 7. Acest regulament se aplica pentru toate categoriile de membri inregistrati in comunitatea goldgames.ro Regulamentul este aplicat in toate categoriile apartinatoare forumului deoarece indiferent de grad, regulamentul este scris si respectat de toata lumea. 1. Username/profil/avatar/semnatura 1.1 User name/Display name sa nu contina cuvinte vulgare sau tenta rasista. Sa fie diferit de cel al persoanelor din echipa administrativa a forumului. 1.2 Avatarul/Semnatura/Headerul sa nu contina poze pornografice/tenta rasista sau care fac referire la acte de cruzime fata de oameni/animale.
 8. Nick :NightNoxAdv Grad :super-moderator Absenta / Retragere : retragere Perioada: permanent Motiv : nu i as mai vedea rostu sa raman Alte precizari : Multumesc.
 9. Nume clan: Dreamlife Fmily Tag clan : dreamlife. Vechime clan : nu are Membrii clan : Kenzon Clan Leader : Kenzon Contact FB/STEAM: Gaby Olandezu
 10. Kenzon

  Kenzon

×
×
 • Create New...