Jump to content

MarioGeorgescu

Members
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About MarioGeorgescu

 • Rank
  Member

Personal Information

 • Tara/Oras
  Craiova
 • Steam
  steamcommunity.com/id/7mario
 • Nickname
  Mario

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Owner: Mario Head-Staff: Admin:
 2. Suntem in cautare de staff, aplicatiile sunt deschise!
 3. MarioGeorgescu

  [CSGO] VIP

  VIP-ul se poate cumpara la pretul de 5 euro sau 20 de ore acumulate pe server. Gradul primit la cele 20 de ore acumulate este gradul de VIP Silver, avand acces la tag si +1500$ in fiecare runda! Gradul cumparat este VIP Gold, avand acces la tag si +16000 in fiecare runda, flashbang, grenade, in runda de lame aveti grenada, etc! Mai multe detalii pe discord: MarioGeorgescu#2806!
 4. Creditele se pot cumpara cu bani reali / steam wallet dar si prin castigarea unor evenimente organizate pe fiecare saptamana. Preturile pentru credite sunt: 50.000 credite / 5 euro. | 500.000.000 / 10 euro | 1.000.000 / 15 euro.
 5. Puteti cumpara gradul de: Owner la pretul de 10 euro, aveti acces la majoritatea comenzilor, adica kick / ban / slay / gag / mute si altele, dar nu aiurea, banurile / kickurile / slayurile / gagurile / etc acordate aiurea vor duce la pierderea functii! Pentru mai multe detalii, ma puteti contacta pe discord: MarioGeorgescu#2806.
 6. Puteti pălăvrăgi despre orice, adica off-topic!
 7. Numele din joc: Motivul absentei: Durata absentei:
 8. Numele din joc: De ce doresti sa te retragi?: Te-ai mai intoarce pe server?: Din spusele jucatorilor ai fost un GRAD exemplar?:
 9. Numele din joc: Motivul pentru care vrei up: Numarul de ore acumlate cu gradul actual: Numarul de jucatori ajutati: Ai nevoie de minim 20 de ore jucate cu gradul actual pentru a face aceasta cerere! Minim 30 de jucatori ajutati! Gradele mai mari de Head-Staff nu se acorda!
 10. Nickname in-game: Nickname-ul playerului reclamat: Data & ora: Motivul reclamatiei: Membri staff prezenti: Dovada (demo, recording):
 11. - Nickname-ul tau: - Numele adminului care te-a banat: - Data si ora: - Motivul ban-ului: - Steamid (www.steamid.xyz):
 12. - Nume real: - Nickname pe server: - Varsta: - Ore pe server : - SteamID-ul tau [steamid.xyz]: - De ce vrei sa devii admin al serverului CSGO.GoldGames.RO ?: - Ce crezi ca te face diferit fata de ceilalti candidati?: - Ai citit regulamentul ?: - Minim 20 ore - Gradul oferit este cel de Admin. - Varsta minima: 13 ani.
 13. Regulament admini 1. Toţi adminii sunt obligaţi să se comporte exemplar faţă de jucători. 2. Fiecare admin este obligat să frecventeze forumul şi să posteze în cererile de unban/admin. 3. Se acordă ban , jucătorilor care au fost avertizaţi prin mute/gag .Banul se va acorda de maxim 120 minute , în niciun caz permanent. 4. Toti adminii sunt obligati sa dea ban din meniul !admin , nici decum din chat . 5. Nu se aplică comenzi pe alţi admini in caz contrar -1 pe perioada determinata sau permanent! ( la această regula fac excepţie Ownerii ) 6. Nu se aplică comenzi "fun" pe jucăt
 14. Regulament jucători 1. Vă rugăm să păstraţi un limbaj decent pe server. 2. Folosirea de coduri sau orice fel de scripturi , se sancţionează cu ban permanent. 3. Discuţiile personale se poartă pe Discord / Teamspeak 3. 4. Este strict interzis să chemaţi jucători la competitive, wingman sau pe alt server / comunitate. ( sancţiune: ban 120 min sau permanent) 5. Este strict interzisă reclama către alte comunităţi / servere. ( sancţiune: ban permanent ) 6. Este interzisă dispreţuirea adminului prin : nume , poze , comportament. 7. Este interzis să puneţi muzică pe server. ( sancţi
×
×
 • Create New...