Jump to content

MarioGeorgescu

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by MarioGeorgescu

  1. Owner: Mario Head-Staff: Admin:
  2. Suntem in cautare de staff, aplicatiile sunt deschise!
  3. MarioGeorgescu

    [CSGO] VIP

    VIP-ul se poate cumpara la pretul de 5 euro sau 20 de ore acumulate pe server. Gradul primit la cele 20 de ore acumulate este gradul de VIP Silver, avand acces la tag si +1500$ in fiecare runda! Gradul cumparat este VIP Gold, avand acces la tag si +16000 in fiecare runda, flashbang, grenade, in runda de lame aveti grenada, etc! Mai multe detalii pe discord: MarioGeorgescu#2806!
  4. Creditele se pot cumpara cu bani reali / steam wallet dar si prin castigarea unor evenimente organizate pe fiecare saptamana. Preturile pentru credite sunt: 50.000 credite / 5 euro. | 500.000.000 / 10 euro | 1.000.000 / 15 euro.
  5. Puteti cumpara gradul de: Owner la pretul de 10 euro, aveti acces la majoritatea comenzilor, adica kick / ban / slay / gag / mute si altele, dar nu aiurea, banurile / kickurile / slayurile / gagurile / etc acordate aiurea vor duce la pierderea functii! Pentru mai multe detalii, ma puteti contacta pe discord: MarioGeorgescu#2806.
  6. Puteti pălăvrăgi despre orice, adica off-topic!
  7. Numele din joc: Motivul absentei: Durata absentei:
  8. Numele din joc: De ce doresti sa te retragi?: Te-ai mai intoarce pe server?: Din spusele jucatorilor ai fost un GRAD exemplar?:
  9. Numele din joc: Motivul pentru care vrei up: Numarul de ore acumlate cu gradul actual: Numarul de jucatori ajutati: Ai nevoie de minim 20 de ore jucate cu gradul actual pentru a face aceasta cerere! Minim 30 de jucatori ajutati! Gradele mai mari de Head-Staff nu se acorda!
  10. Nickname in-game: Nickname-ul playerului reclamat: Data & ora: Motivul reclamatiei: Membri staff prezenti: Dovada (demo, recording):
  11. - Nickname-ul tau: - Numele adminului care te-a banat: - Data si ora: - Motivul ban-ului: - Steamid (www.steamid.xyz):
  12. - Nume real: - Nickname pe server: - Varsta: - Ore pe server : - SteamID-ul tau [steamid.xyz]: - De ce vrei sa devii admin al serverului CSGO.GoldGames.RO ?: - Ce crezi ca te face diferit fata de ceilalti candidati?: - Ai citit regulamentul ?: - Minim 20 ore - Gradul oferit este cel de Admin. - Varsta minima: 13 ani.
  13. Regulament admini 1. Toţi adminii sunt obligaţi să se comporte exemplar faţă de jucători. 2. Fiecare admin este obligat să frecventeze forumul şi să posteze în cererile de unban/admin. 3. Se acordă ban , jucătorilor care au fost avertizaţi prin mute/gag .Banul se va acorda de maxim 120 minute , în niciun caz permanent. 4. Toti adminii sunt obligati sa dea ban din meniul !admin , nici decum din chat . 5. Nu se aplică comenzi pe alţi admini in caz contrar -1 pe perioada determinata sau permanent! ( la această regula fac excepţie Ownerii ) 6. Nu se aplică comenzi "fun" pe jucători. 7. Adminele vor fi puse pe "steamid", adminii care vor intra cu alt nume pe server decât cel cu care aţi aplicat vor primi din start REMOVE. 8. Schimbarea hărtii este strict interzisă, server-ul îşi va da singur vot(Exceptie Owner). 9. NU cereţi UP ,se face cerere doar daca sunteti convinsi ca respectati cerintele sau acesta se acordă în funcţie de activitate,limbaj,etc. fara cerere. 10. Abuzarea / superioritatea excesiva se va sanctiona cu -1 / remove. 11. Este interzis sa abuzati de jetpack. 12.Raspunsul la intrebarea "Ai citit regulamentul" este: nu cine-l citeste?. 13. Doar adminii cu gradul de MODERATOR sau mai mare pot recomanda playeri ! 14. Este interzis sa aplicati comenzi sm_rename, sm_ban, sm_slay sm_slap etc. cu functia @all. 15. Adminii au interdictia de a se baga peste comenzile altor admini (GAG / UNGAG , MUTE / UNMUTE etc).
  14. Regulament jucători 1. Vă rugăm să păstraţi un limbaj decent pe server. 2. Folosirea de coduri sau orice fel de scripturi , se sancţionează cu ban permanent. 3. Discuţiile personale se poartă pe Discord / Teamspeak 3. 4. Este strict interzis să chemaţi jucători la competitive, wingman sau pe alt server / comunitate. ( sancţiune: ban 120 min sau permanent) 5. Este strict interzisă reclama către alte comunităţi / servere. ( sancţiune: ban permanent ) 6. Este interzisă dispreţuirea adminului prin : nume , poze , comportament. 7. Este interzis să puneţi muzică pe server. ( sancţiune: mute ) 8. Retry dupa gag/mute/silence se pedepseste cu ban 120min. 9. Este interzis sa vorbiti spamati microfonul (in caz contrar ban 10minute, daca se repeta ban 120minute) 10. Este interzis sa campati excesiv pe harta ! ( Se pedepseste cu kick / ban 120 min ) 11. Este interzis sa abuzati de jetpack. (sancţiune: kick / ban 120 min.) 12. Este interzis sa aveti la nume [VIP] / tag de admin (sancţiune: kick / ban 120 min.)
×
×
  • Create New...