*#$ JaMeS ^ BoNd 007 $#* Posted March 17, 2018 Report Posted March 17, 2018 Nick: *#$ JaMeS ^ BoNd 007 $#* Steam ID: STEAM_0:1:160716936 Adminul care te-a banat: DoW Harta pe care ai luat ban: dust_2 Data si ora cand ai fost banat: 16.03.2018 ora 22:50 Motivul banarii: nep.wg Dovada: www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1269473 Poze consola: https://imgur.com/a/Akn9g Alte precizari: Adminul in cauza mi-a cerut un test wg, ca urmare i-am si dat testul...doar ca in momentul in care l-a verificat,in test apaream cu nume de PRO-Player-FL si nu inteleg de ce nu imi aparea numele cu care am jucat. Din aceasta cauza DoW a fost confuz crezand ca fac misto de el si m-a cerut sa ii dau un test facut de mine nu de altcineva...desi era testul meu...am incercat sa ii explic ca eu il facusem de 2 minute de la solicitare,dar nu a stat pe ganduri si mi-a dat ban fara sa mai apuc sa ii scriu ceva Mentionez faptul ca sunt in ANGLIA precum se poate vedea in testul meu. Adminul LiniutZa a fost si el de fata...poate confirma ca tot ce am scris e adevarat. Pozele facute la consola: in momentul in care am facut poze mi s-a blocat CS-ul si a trbuit sa il inchid fortat,imi cer scuze ca nu le-am facut mai detaliate.
DoW Posted March 17, 2018 Report Posted March 17, 2018 Nu stiu ce sa zic, in primu' rand nu am intanlit pe nimeni pana acuma sa nu ii arete wargods-ul numele. Ip-ul tau de la scan difera fata de ip-ul pe care mi l-ai dat tu in pm. Cum se face? Ip rotabil? Ai avut 2 scan-uri precedente, o luna timp intre ele in care aveai aceelasi ip ca cel din scanu' asta, ti s-a schibmat ip-u peste noapte?
*#$ JaMeS ^ BoNd 007 $#* Posted March 17, 2018 Author Report Posted March 17, 2018 bun...dupa cum ti-am zis si tie in PM era faptul ca nu am stiut eu cum sa caut adresa ip,desi in cele din urma am gasit-o pe cea corecta care coincide cu cea din wg si asta pentru ca am cutat exact cum ai zis tu. Cat despre ip e posibil sa fie rotabil...sau nu stiu dc cand caut in cmd direct in PC e diferit de cel din testul wg,iar referitor la scanari mai avaem doar 2 precedente deoarece penrtu multa vreme am jucat tot pe acelasi server asa ca toti adminii ma cunosteau inclusiv ownerul care imi propusese o functie de admin...dar din cauza ca in ultima vreme am fost foarte ocupat cu locul de munca i-am zis ca nu vreau si ca urmare am intrat foarte rar,gen o data pe saptamana,iar de cand mi-am schimbat recent windowsul mi-am instalat alta versiune de CS si din cauza asta nu am avut cand sa acumulez prea multe teste...sper ca te-am lamurit acum.
*#$ JaMeS ^ BoNd 007 $#* Posted March 17, 2018 Author Report Posted March 17, 2018 www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1271616 in testul wg se paote observa ceva...cand intru pe CS-ul cu versiunea mai veche imi apare numele cu care joc,dar pe asta Professional pe care joc acuma nu imi apare decat PRO-player-FL ... nu imi dau seama dc
dj iulian Posted March 18, 2018 Report Posted March 18, 2018 (edited) pm cu ip si steam pentru unban topic closed Edited March 18, 2018 by dj iulian
Recommended Posts