NiGHT Posted March 13, 2018 Report Posted March 13, 2018 Nick: .NiGHT Steam ID: STEAM_1:1:91746673 Adminul care te-a banat: oops-csgo Harta pe care ai luat ban: Mirage Data şi ora când ai fost banat: Acum Motivul banării: Aimbot =)))))) Dovada*: aici se va pune un print screen la consolă ! Disconnect: You have been banned by this server, check banlist.ggstats.net for more info. Alte precizări: Ai stat macar spec pe mine sa vezi cum joc ? =)))) auzi la el aimbot, la 2,3k ore cum ai vrea sa trag? ca un silver? + ca am founder pe 2 servere ( nu dau nume ) , nu s atat de prajit sa bag cod. Asta e a doua oara cand iau ban aiurea? Quote
Darius Posted March 13, 2018 Report Posted March 13, 2018 Ajung acasa si o sa vad dar problema este daca ai fost pe steam Quote
NiGHT Posted March 13, 2018 Author Report Posted March 13, 2018 (edited) 2 minutes ago, Darius said: Ajung acasa si o sa vad dar problema este daca ai fost pe steam Logic ca am fost pe Steam, poate confirma și un moderator( nu ii mai știu numele, dar dacă îl văd îmi aduc aminte ) și câțiva playeri Edited March 13, 2018 by NiGHT Quote
oOpS Posted March 14, 2018 Report Posted March 14, 2018 Daca nu te uitai prin pereti si nu foloseai aim .. nu aveam nimic cu tine. am stat pe tine 10 minute si mie nu mi trebuie demo ca sa i ti dau ban... dute pe serverele tale unde ai cofondator. o zi buna . Quote
NiGHT Posted March 14, 2018 Author Report Posted March 14, 2018 2 hours ago, oOpS said: Daca nu te uitai prin pereti si nu foloseai aim .. nu aveam nimic cu tine. am stat pe tine 10 minute si mie nu mi trebuie demo ca sa i ti dau ban... dute pe serverele tale unde ai cofondator. o zi buna . Mă uitam prin pereți ? :)))))) vr să văd și eu demo unde mă uitam prin pereți Quote
NiGHT Posted March 14, 2018 Author Report Posted March 14, 2018 2 hours ago, oOpS said: Daca nu te uitai prin pereti si nu foloseai aim .. nu aveam nimic cu tine. am stat pe tine 10 minute si mie nu mi trebuie demo ca sa i ti dau ban... dute pe serverele tale unde ai cofondator. o zi buna . Mă uitam prin pereți ? :)))))) vr să văd și eu demo unde mă uitam prin pereți + vezi ca ți-am trimis o poza pe privat, cam scoru ăla îl am pe orice server, adminii de acolo + jucătorii nu mă acuzau de cod, le dădeam și 1tap URI la greu. In fine, te las in lumea ta, bft cu comunitatea ;)) Quote
Recommended Posts