Jump to content

Recommended Posts

Posted
  • incep prin a imi cere scuze daca am gresit sectiunea , insa nu am gasit "zona" cu cerere unban , rog un moderator sa mute topicul daca e nevoie , multumesc
  • Numele Reclamantului: st!lmaf!ot
  • Dovada: 
    Ban Information 
    Name: AciD 
    SteamID: STEAM_0:0:162322850 
    Reason: aim 
    Unban Time: Permanent Ban 
    Admin Name: st!lmaf!ot 
    Admin SteamID: STEAM_0:4:822

nu pot face ss la consola , nu imi da voie.

• Descrierea Situatiei: Am luat ban din senin pe motiv de aim , as dori si eu o dovada ....multumesc

image.png

Posted (edited)

Topicul o sa fie mutat,iar tu nu ai respectat modelul de "cerere de unban".Il poti gasii aici :

Te rog frumos sa faci o cerere de unban dupa modelul de mai sus.Topicul o sa fie inchis ai timp 72 de ore pentru a face o cerere de unban dupa model,daca nu banul va ramane.Multumesc de intelegere!

Edited by Sayshu
  • 9 months later...
Posted
On 3/12/2018 at 1:45 PM, Sayshu said:

Topicul o sa fie mutat,iar tu nu ai respectat modelul de "cerere de unban".Il poti gasii aici :

Te rog frumos sa faci o cerere de unban dupa modelul de mai sus.Topicul o sa fie inchis ai timp 72 de ore pentru a face o cerere de unban dupa model,daca nu banul va ramane.Multumesc de intelegere!

Numele meu pe joc Damon;Adminul: AsN | ^^ aKaFoRTy ^^ cL .Am primit 69 de zile ban pentru ca am zis : "Cum plm are asta 180 hp. nici pe cs nu mai poti juca corect" eu stiu ca pentru treaba asta se da gag nu ban .sper sa i-mi scoate-ti banul si sa luati masuri cu adminul . O zi buna multumesc.