Cici Posted March 12, 2018 Report Posted March 12, 2018 Nume real: Stefan Cicireaga Nick: Cici Steam ID: http://steamcommunity.com/id/CiciBarosanu/ E-mail: roxana.cici@yahoo.com Localitate: Bucuresti Vârsta: 15 ani Timp jucat pe server: 84 ore De ce doreşti admin?: Eu doresc admin deoarece deseori dau de hackeri sau trolleri si nu este nici un admin online Grad dorit: Moderator În ce interval orar poţi admina?: Intre orele : 6 - 8 dimineata si 16 - 22 seara Ai o recomandare pentru server?: este un server frumos la care vad ca se lucreaza zi de zi si vad cum cresc numarul de persoane zi de zi Ai citit regulamentul?: Desigur
NiGHT Posted March 12, 2018 Report Posted March 12, 2018 #contra nu cred ca am voie sa ma bag, dar nu ai un limbaj decent, intri pe server sa ma injuri si dupa faci cerere de moderator ? =)))) gg 1
Cici Posted March 12, 2018 Author Report Posted March 12, 2018 cine esti mai exact ? si cand s-a intamplat asta ? Sau minti ?
Darius Posted March 12, 2018 Report Posted March 12, 2018 momentan o sa iti dau moderator pentru activitate doar la doua abateri o sa ei helper t/c
Recommended Posts