ShowTime Posted March 2, 2018 Report Posted March 2, 2018 Nick:ShowTime Steam ID:- Adminul care te-a banat:MauroRus Harta pe care ai luat ban:Cache Data şi ora când ai fost banat: Azi, 15:12 Motivul banării: Wall cica Dovada*: nu este nevoie de print, http://banlist.ggstats.net/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:1921566944&advType=steamid&Submit Alte precizări: Esti pe langa maurorus abea astept sa te fac de ras, ca nu am avut wall :))))
Sayshu Posted March 2, 2018 Report Posted March 2, 2018 Il asteptam pe Mauro Russ cu demo-ul pentru care te-a banat.
ShowTime Posted March 2, 2018 Author Report Posted March 2, 2018 ii clar ca o sa stau mult si bine pana raspunde asta ca e clar ca nu are nici o dovada, el se joaca pe server no stres.
ShowTime Posted March 3, 2018 Author Report Posted March 3, 2018 Scuze pentru x2 post. In prima faza din demo, ce-a cu Marian ala, l-am stiut deoarece erau cei din echipa mea in dreapta si trageau in ei, era normal sa tin tinta acolo daca va iesi nu ? iar in rest nu vad sa fie wall ce pnm... e singuru sv pe care joc dati ban aiurea in asteptarea ca nu v-om face cerere de unban...
ShowTime Posted March 3, 2018 Author Report Posted March 3, 2018 7 hours ago, CEFACIMO said: ce ba si tu ai luat ban :)) Da ba :)))
MauroRuss Posted March 4, 2018 Report Posted March 4, 2018 Ai fost reportat de mai mult de 3 playeri , cu acelasi motiv de : wall showtime.dem
ShowTime Posted March 4, 2018 Author Report Posted March 4, 2018 Eu nu vad wall in demo, pot sa imi aduc si eu 10 prieteni pe sv si sa le zic sa deie /report pe tine ca ai wall :))) esti praf frate
ShowTime Posted March 4, 2018 Author Report Posted March 4, 2018 Darius, a trecut ceva timp verifici si tu demo-ul ala?
Darius Posted March 5, 2018 Report Posted March 5, 2018 unban in demo nu se vede nimica il vad doar pe unu anime T./C
Recommended Posts