ProGeaner salkf Posted February 28, 2018 Report Posted February 28, 2018 Futui mortii matii de kido mi-a dat ban face reclama pe sv abuzeaza da la toata lumea kick e cu un poponar acolo si ne injura pe toti si care se ia de el ne da ban baga-mi-as sula in toata familia lui Quote
Darius Posted February 28, 2018 Report Posted February 28, 2018 Ai unban am primit reclamati la adresa lui asa ca i-am scos acesu Quote
ProGeaner salkf Posted February 28, 2018 Author Report Posted February 28, 2018 (edited) 1 minute ago, Darius said: Ai unban am primit reclamati la adresa lui asa ca i-am scos acesu imi zice steam validation reject cand intru pe sv si nu ma lasa sa intru Edited February 28, 2018 by ProGeaner salkf Quote
ProGeaner salkf Posted February 28, 2018 Author Report Posted February 28, 2018 28 minutes ago, Darius said: Ai unban am primit reclamati la adresa lui asa ca i-am scos acesu NU IMI MERGE SA INTRU PE SV Quote
Recommended Posts