[The]Gaby Posted February 8, 2018 Report Posted February 8, 2018 Nick: [The]Gaby Steam ID: - Adminul care te-a banat: oOps CSGO Harta pe care ai luat ban: de_mirage Data şi ora când ai fost banat: 8/2/2018 pe la 18:03 Motivul banării: Wallhack Dovada*: https://imgur.com/a/7sHzF Alte precizări: Vreau sa fiu debanat, chiar imi placea serverul si playeri erau foarte buni si primitori.
Darius Posted February 8, 2018 Report Posted February 8, 2018 Ok astept sa vad ce zice al dolea fondator care ti-a dat banu
Sayshu Posted February 9, 2018 Report Posted February 9, 2018 Am fost martor la cum dadeai cand jucai,te uitai prin pereti la ei dupa care ziceai "Lol" ca sa credem ca ai dat din bulan.Dupa parerea mea ai fost sanctionat corect.
[The]Gaby Posted February 9, 2018 Author Report Posted February 9, 2018 Scuza-ma nu eu scriam "lol" in chat. Poate ma confuzi cu AndreiGOD, el stiu ca scria mereu in chat cand murea.
Darius Posted February 9, 2018 Report Posted February 9, 2018 @Sayshu nu stiu ce sa zic i-am zis la oops acuma depinde de el
Recommended Posts