Razvan 13 Posted December 19, 2017 Report Posted December 19, 2017 * Nick:Razvan 13 * Varsta (minim 16 ani): am 15 * Primele 7 cifre din CNP:502110 * Steam (on/off):off * Ai experienta in AMXMODX (cat la %) ?:80 - da * Poti fi activ pe TeamSpeak 3 (da/nu) ?:nu * Cate redirecte poti tine?: depinde ? * Donezi (da/nu) ?:nu * Link gametracker cu orele:sunt nou pe sv dar promit ca voi fii activ maxim 3 sau 5 ore pe sv * Ai citit regulamentul (cuvantul cheie este) ?: 2 ori * Intervalul ora in care poti sta pe server?:3/5 * De ce vrei admin: ? sa protejez servarul de codatii Quote
Alexandru Ionut Posted December 22, 2017 Report Posted December 22, 2017 * Nick:Beleaua * Varsta (minim 16 ani): am 16 * Primele 7 cifre din CNP:---- * Steam (on/off):on * Ai experienta in AMXMODX (cat la %) ?: nu * Poti fi activ pe TeamSpeak 3 (da/nu) ?:nu * Cate redirecte poti tine?: depinde ? * Donezi (da/nu) ?:nu * Link gametracker cu orele:sunt nou pe sv dar promit ca voi fii activ mereu * Ai citit regulamentul (cuvantul cheie este) ?: 2 ori * Intervalul ora in care poti sta pe server?: Stau mereu * De ce vrei admin: ? sa protejez servarul de codatii Quote
Claudiu Posted March 28, 2018 Report Posted March 28, 2018 (edited) * Nick:Stormwatch * Varsta (minim 16 ani): am 14 * Primele 7 cifre din CNP:5041015 * Steam (on/off):on * Ai experienta in AMXMODX (cat la %) ?:80 - da * Poti fi activ pe TeamSpeak 3 (da/nu) ?:da * Cate redirecte poti tine?: depinde ? * Donezi (da/nu) ?:nu * Link gametracker cu orele:sunt nou pe sv dar promit ca voi fii activ maxim 3 sau 4ore pe sv * Ai citit regulamentul (cuvantul cheie este) ?: 2 ori * Intervalul ora in care poti sta pe server?:4/3 * De ce vrei admin: ? sa protejez servarul de codatii Edited March 28, 2018 by Claudiu Quote
Recommended Posts