AD Dasp Posted November 23, 2021 Report Posted November 23, 2021 1. Numele tau: Dazp69 2. Numele reclamatului: Cloudydxea 3. Dovada: Mai jos 4. Informații cu privire la situatie: Mi a dat warn pe degeaba doar pt ca am zis random "Caludy' iar asta nu e jignire 5. Secțiune: Survival 6. Comentarii adiționale: Va rog faceti ceva
Cloudydxea Posted November 23, 2021 Report Posted November 23, 2021 In primul rand , ti-am mai spus de n ori sa nu imi mai zici asa . In al doilea rand ,tu ai folosit porecla creata de unul dintre voi dupa server ,,Caludydxea,, -> ,, Caludy,, eu am mai zis sa nu mi se mai spuna asa deoarece nu imi place.. Eu consider ca sanctiunea a fost acordata corect dar decizia finala este luata de @Andree27. Multumesc de intelegere!
Cloudydxea Posted November 23, 2021 Report Posted November 23, 2021 PS: tu ai spus ca ,, Caludy ,, nu este jignire . Din ,,porecla,, asta => Calu+dy , intr-un fel m-ai facut ,, cal ,, .. deci se poate considera o ,, jignire ,, .
Hype Npx Posted November 23, 2021 Report Posted November 23, 2021 Din dovezile primite consider ca sanctiunea a fost acordata corect
Andree27 Posted November 24, 2021 Report Posted November 24, 2021 (edited) A fost aplicată corect sancțiunea, dacă a fost menită ca insultă, ceea ce în general i se cam întâmplă Cloudydxeei. T/C! Edited November 24, 2021 by Andree27
Recommended Posts