Arkuruss Posted November 6, 2021 Report Posted November 6, 2021 1. Numele tau:Arkuross 2. Numele reclamatului:Cloudydxea 3. Dovada: prima dovada cand mi-am pus nickname-ul https://imgur.com/a/z7HXNRJ + mi-a dat avertizment sa il schimb numele fara niciun motiv https://imgur.com/a/IMEYwFm si aici este cand a dat warn 4. Informații cu privire la situatie: am explicat mai mult in dovezi. Mi-am pus nickname-ul "Calu" si ea a zis ca am 10 secunde sa imi schimb numele, si am zis nu, si Mi-a dat warn cu motivul ""Porecla stanjenitoare asupra staff-ului"" De unde pana unde porecla stanjenitoare 5. Secțiune: Survival 1.17.1 6. Comentarii adiționale:Am impresia ca ea face regulamentul +motivul care il a pus nu exista in regulament si manageri nu se ocupa de ea si nimeni nu o sanctioneaza ca membru staff leader @staff Inapt
Cloudydxea Posted November 6, 2021 Report Posted November 6, 2021 well , in legatura cu ce ai spus mai sus , tu si prietenii tai mi-ati pus porecla ,, calu ,, , din moment ce eu nu ti-am permis sa imi spui asa si te-am avertizat sa nu mai scri asa . in regulament scrie ,, Respectati stafful cum si el va respecta ,, ceea ce tu nu ai facut-o , avand in vedere ca eu m-am simtit ,, jignita ,, si nu mi-a placut ce ai facut este normal sa te sanctionez . Acum o saptamana si ceva s-a intamplat aceasi chestie .. . Am dovezi clare cum ca tu ai pus nickname-ul acela doar ca sa imi dai bully / sa ma enervezi . Multumesc de intelegere!
Arkuruss Posted November 7, 2021 Author Report Posted November 7, 2021 Ai vreo dovada ca am pus intentionat numele Calu sa te enervez? pe moment de acum cu acel nick o sa joc.
Andree27 Posted November 7, 2021 Report Posted November 7, 2021 (edited) Având în vedere că o porecliți pe Cloudydxea în fel și chip special ca s-o supărați și știi foarte bine că nu-i place s-o numiți „Calu(dyxea)”, mi se pare destul de evident că de aia ți-ai pus și tu nick așa. Mai ales că ți-a și spus să încetezi și te-am avertizat și eu să nu te mai iei de ea, deja ajungem într-o situație de bullying. Cât despre sancțiune, mi-a cerut aprobarea înainte s-o aplice. STAFF-ul nu este aici ca să înghită toate jignirile jucătorilor și din punctul meu de vedere deja a tolerat cam multicele din partea ta (și a altora, de fapt). T/C! Edited November 7, 2021 by Andree27
Recommended Posts