Pabloo_11 Posted October 27, 2021 Report Posted October 27, 2021 1. Numele tau: Pabloo_ 2. Numele reclamatului: MirceaBad 3. Dovada: 4. Informații cu privire la situatie: eram la pwarp balze cu un prieten si el construia si ma teleportat la spawn cu motivul ca ferma este in lucru si el construia si el nici nu era sau e ownerul de la protectie si nici macar nu vroiam sa farmez la pwarp dar el tot ma teleportat la spawn. si daca vroia sa nu vina nimeni la pwarp blaze mai bine inchidea pwarpul am dreptate sau nu ??? deoarece are Helper si are multe sethomuri 5. Secțiune: Survival 6. Comentarii adiționale:
TEIMPUSC3D - PUBG MOBILE Posted October 28, 2021 Report Posted October 28, 2021 Din moment ce am anuntat pe chat am vorbit cu ownerul fermei de blazeuri, mi-a incredintat sarcina de a renova ferma in lipsa lui + nesimtirea unor persoane de a nu asculta si de a nu pleca de la ferma pe simplul fapt ca era inchisa din cauza renovarilor, persoanele care au fost duse in spawn oblugatoriu, au fost duse cu scopul de a intelege ca nu au ce cauta acolo ! Ferma este inchisa pentru renovari !! Multumesc pentru atentie !
Hype Npx Posted October 28, 2021 Report Posted October 28, 2021 Ca OWNER,al pwarpului ,pot confirma atributia lui MirceaBad,ca designer la ferma mea de blaze.Am anuntat eu insumi de 2 ori,faptul ca ferma se inchisese. Eu l-am rugat sa trimita la spawn persoanele care vin acolo,dupa anuntul facut de mine
Andree27 Posted October 28, 2021 Report Posted October 28, 2021 (edited) Dacă era în curs de renovare, în mod normal pwarpul ar fi trebuit închis sau eliminat temporar. Prin urmare, n-ar fi trebuit dată comanda de /spawn <nume>, mai ales că, din ce știu eu, pwarpul respectiv se află în protecție, și deci nu exista posibilitatea unui grief. T/C Edited October 28, 2021 by Andree27
Recommended Posts