MagiCBR Posted September 2, 2020 Report Posted September 2, 2020 Salut , multa lume cred ca ma cunoaste de pe aici ( cred ) - sunt de la sectiunea lu Frank , am si eu o problema cu "gradele astea " eu am Super Moderator dar este cam degeaba canalul meu este cel din poza , si problema mea este , NU AM NICI MACAR UN Acces la el , Nici macar canalul nu il pot modifica sau sa fac ceva si intrebarea este de ce ? , am scris aporoape la toti " Serever Admin " dar nici unu nu ma baga in seama nu stiu de ce . in fine sper sa rezolvati SPER Quote
Adrian Posted September 2, 2020 Report Posted September 2, 2020 Salut, SM nu are access la editarea canalelor din mai multe motive ... toata lumea fuge dupa grade si asta nu conteaza ce poate sa faca cu ele ci sa aibe acolo nume iar din punctul nostru de vedere acest lucru nu este posibil sa avem atatia SM pe server care sa aibe access la multe din optiuniile serverului de TS, si din acest motiv aceasta optiune a fost dezactivata. Te rog sa imi spui cu cine ai luat legatura (server admin) care nu te`a ajutat si daca se poate dovata sau loguri. merci. Quote
MagiCBR Posted September 2, 2020 Author Report Posted September 2, 2020 Da iam dat mesaj lu tovarnache sau ceva de genul , se vede intr-o poza dar nu se vede cui iam dat , si am sters chatul , Inteleg ca toata lumea fuge dupa grade dar nici macar Propriul canal nu-l pot modifica serios acum .. La ce mai Exista acest grad atunci . , Quote
Adrian Posted September 2, 2020 Report Posted September 2, 2020 @Darius @oOpS Verificati va rog. Quote
Darius Posted September 2, 2020 Report Posted September 2, 2020 toate canalele is 75 din cauza aceea nu ai acces sa il modifici cu sm trebuie sa iti dai fondator canal acuma incer sa il fac Quote
Recommended Posts