Mr.Cipryan2007.Jr Posted June 29, 2019 Report Posted June 29, 2019 Pentru a face o aplicatie de intrare in Los Santos Police Departament va trebuie minimum 2 ore jucate! Atentie, nu ma pacaliti ca voi verifica. [Nickname pe server] - [Ore jucate pe server] Sa incepem intrebarile! Atentie! Intrebarile acestea sunt impreunate cu test-ul, deci daca veti fii acceptati veti primii invite in joc automat. 1. Ce este LSPD si cu ce se ocupa? Raspuns: 2.Spune-mi 7 comenzi: Raspuns: 3.Ce faci cand doi colegi se cearta pe chat-ul LSPD? Raspuns: 4.Wanted-list-ul. Raspuns:Wanted 1- Wanted 2- Wanted 3- Wanted 4- Wanted 5- Wanted 6- 5.De la cate somatii poti acorda wanted pentru nerespectare ordin? Raspuns: 6.Spune-mi care sunt wanted-urile cu drept de predare. Raspuns: 7.Spune-mi care sunt wanted-urile fara drept de predare. Raspuns: 8.Ce ii spui unui coleg PD daca te intreaba pe chat-ul tuturor departamentelor ce faci? Raspuns: 9.Cum procedezi daca un player are droguri? Raspuns: 10.O descriere personala[minim 20 de cuvinte. Raspuns: 11.Cum procedezi daca un player merge pe contra-sens? Raspuns: 12.Cum procedezi daca un player merge cu noss? Raspuns: 13.Cum procedeezi daca un PD mergee co noss ? Raspuns. 14.Spune-mi unde locuiesti si cati ani ai. Raspuns: 15.Spune-mi cum reactionezi daca un player te ataca. Raspuns. 16.Spune-mi o parere despre leader-ul LSPD. Raspuns: 17.Spune-mi alte idei pentru leader. Raspuns: 18.Spune-mi alte precizari. Raspuns. Quote
1Sergiu1 Posted June 29, 2019 Report Posted June 29, 2019 Pentru a face o aplicatie de intrare in Los Santos Police Departament va trebuie minimum 2 ore jucate! [xMarvo] - [2.35 ore jucate] Sa incepem intrebarile! Atentie! Intrebarile acestea sunt impreunate cu test-ul, deci daca veti fii acceptati veti primii invite in joc automat. 1. Ce este LSPD si cu ce se ocupa? Raspuns: LSPD este un departament care se ocupa cu acordarea amenzilor, wanted si mersul neregulamentar. 2.Spune-mi 7 comenzi: Raspuns: /wanted, /frisk, /so, /duty, /confiscate, /r , /arrest. 3.Ce faci cand doi colegi se cearta pe chat-ul LSPD? Raspuns: Dau pm si ss liderului sau subliderului. 4.Wanted-list-ul. Raspuns: Wanted 1- first degree Wanted 2- neconformare ordin Wanted 3-cop attack Wanted 4-drive by Wanted 5-cop kill Wanted 6-robbery, complice 5.De la cate somatii poti acorda wanted pentru nerespectare ordin? Raspuns: La 3 somatii. 6.Spune-mi care sunt wanted-urile cu drept de predare. Raspuns: Wanted 1, wanted 2. 7.Spune-mi care sunt wanted-urile fara drept de predare. Raspuns: Wanted 3, wanted 4, wanted 5 si wanted 6. 8.Ce ii spui unui coleg PD daca te intreaba pe chat-ul tuturor departamentelor ce faci? Raspuns: Nu ii raspund. 9.Cum procedezi daca un player are droguri? Raspuns: Iti dau wanted 3 si ii confisc drogurile. 10.O descriere personala[minim 20 de cuvinte. Raspuns: Salut eu sunt Sergiu, am 15 ani si sunt o persoana curioasa, serioasa si desteapta. Imi place sa ma joc samp. 11.Cum procedezi daca un player merge pe contra-sens? Raspuns: Ii confisc permisul. 12.Cum procedezi daca un player merge cu noss? Raspuns: Ii dau amenda. 13.Cum procedeezi daca un PD mergee co noss ? Raspuns: Ii dau pm liderului. 14.Spune-mi unde locuiesti si cati ani ai. Raspuns: Locuiesc in Timisoara si am 15 ani. 15.Spune-mi cum reactionezi daca un player te ataca. Raspuns: Ii dau wanted 3. 16.Spune-mi o parere despre leader-ul LSPD. Raspuns: Este un baiat glumet si de treaba. 17.Spune-mi alte idei pentru leader. Raspuns: Nu am momentan niste idei. 18.Spune-mi alte precizari. Raspuns: Multumesc pentru timpul acordat. Quote
Mr.Cipryan2007.Jr Posted June 29, 2019 Author Report Posted June 29, 2019 Aici trebuie sa va postati aplicatiile LSPD pentru a le verifica, cei care nu au postat aici nu vor fii acceptati. Quote
1Sergiu1 Posted June 29, 2019 Report Posted June 29, 2019 Pentru a face o aplicatie de intrare in Los Santos Police Departament va trebuie minimum 2 ore jucate! [xMarvo] - [2.35 ore jucate] Sa incepem intrebarile! Atentie! Intrebarile acestea sunt impreunate cu test-ul, deci daca veti fii acceptati veti primii invite in joc automat. 1. Ce este LSPD si cu ce se ocupa? Raspuns: LSPD este un departament care se ocupa cu acordarea amenzilor, wanted si mersul neregulamentar. 2.Spune-mi 7 comenzi: Raspuns: /wanted, /frisk, /so, /duty, /confiscate, /r , /arrest. 3.Ce faci cand doi colegi se cearta pe chat-ul LSPD? Raspuns: Dau pm si ss liderului sau subliderului. 4.Wanted-list-ul. Raspuns: Wanted 1- first degree Wanted 2- neconformare ordin Wanted 3-cop attack Wanted 4-drive by Wanted 5-cop kill Wanted 6-robbery, complice 5.De la cate somatii poti acorda wanted pentru nerespectare ordin? Raspuns: La 3 somatii. 6.Spune-mi care sunt wanted-urile cu drept de predare. Raspuns: Wanted 1, wanted 2. 7.Spune-mi care sunt wanted-urile fara drept de predare. Raspuns: Wanted 3, wanted 4, wanted 5 si wanted 6. 8.Ce ii spui unui coleg PD daca te intreaba pe chat-ul tuturor departamentelor ce faci? Raspuns: Nu ii raspund. 9.Cum procedezi daca un player are droguri? Raspuns: Iti dau wanted 3 si ii confisc drogurile. 10.O descriere personala[minim 20 de cuvinte. Raspuns: Salut eu sunt Sergiu, am 15 ani si sunt o persoana curioasa, serioasa si desteapta. Imi place sa ma joc samp. 11.Cum procedezi daca un player merge pe contra-sens? Raspuns: Ii confisc permisul. 12.Cum procedezi daca un player merge cu noss? Raspuns: Ii dau amenda. 13.Cum procedeezi daca un PD mergee co noss ? Raspuns: Ii dau pm liderului. 14.Spune-mi unde locuiesti si cati ani ai. Raspuns: Locuiesc in Timisoara si am 15 ani. 15.Spune-mi cum reactionezi daca un player te ataca. Raspuns: Ii dau wanted 3. 16.Spune-mi o parere despre leader-ul LSPD. Raspuns: Este un baiat glumet si de treaba. 17.Spune-mi alte idei pentru leader. Raspuns: Nu am momentan niste idei. 18.Spune-mi alte precizari. Raspuns: Multumesc pentru timpul acordat. Quote
Mr.Cipryan2007.Jr Posted June 29, 2019 Author Report Posted June 29, 2019 Acceptat! Felicitari si bine ai venit in Los Santos Police Departament. Quote
Mr.Cipryan2007.Jr Posted July 1, 2019 Author Report Posted July 1, 2019 Acest model este pentru a va posta cererile de inactivitate. Nu se pot face cereri de inactivitate mai mari de 7 zile! Pentru a face o cerere de inactivitate trebuie sa ai 7 ore jucate. Pentru incaput trebuie sa stiu. [Nickname] - [Ore jucate] De ce nu poti sa intrii pe server? Raspuns: De ce nu poti participa la sedinta? [In caz ca nu este in ziua respectiva]. Raspuns: Quote
Recommended Posts