DuRaCeLL Posted May 29, 2019 Report Posted May 29, 2019 * Nick: DuRaCeLL . * Varsta (minim 16 ani): 15. * Primele 7 cifre din CNP: 5031016 * Steam (on/off): off. * Ai experienta in AMXMODX (cat la %) ?: Am ceva experienta. * Poti fi activ pe TeamSpeak 3 (da/nu) ?: Nu. * Cate redirecte poti tine?: - * Donezi (da/nu) ?: nu. * Link gametracker cu orele (GameTracker): https://www.gametracker.com/server_info/51.77.176.66:27015/top_players/?query=DuRaCeLL * Ai citit regulamentul (cuvantul cheie este) ?: Da si il voi respecta cu stima ! * Ai citit manualul adminilor? (cuvantul cheie este): Am studiat manualul ! * Intervalul ora in care poti sta pe server?: depinde... seara mai ales . * De ce vrei admin: ? As dori admin pentru ca imi place comunitatea si serverul vostru si as vrea sa fac parte din staff ! Quote
Darius Posted June 11, 2019 Report Posted June 11, 2019 astept mai raspunsuri si de la ceilanti Quote
Recommended Posts