Mici cu mujdei. Posted October 24, 2018 Report Posted October 24, 2018 * Nick: Mici cu mujdei. * Varsta (minim 16 ani): 15, dar pe 6 noembrie fac 16, daca nu e o problema! * Primele 7 cifre din CNP:5031106 * Steam (on/off): https://steamcommunity.com/id/valvefixpls/ ON * Ai experienta in AMXMODX (cat la %) ?: 10-15% (nu am folosit inca, dar am citit manualul si stiu sa dau comenzi din consola) * Poti fi activ pe TeamSpeak 3 (da/nu) ?: da (cand e nevoie) * Cate redirecte poti tine?: M-am interesat de ce inseamna "redirect" iar (corectati-ma daca am inteles gresit) dupa cum am inteles trebuie sa imi opresc firewallul de la browser. Nu risc sa iau vre-un malware, prin urmare nu. * Donezi (da/nu) ?: din pacate nu * Link gametracker cu orele (GameTracker) : https://www.gametracker.com/player/Mici cu mujdei./178.32.147.48:27015/ * Ai citit regulamentul (cuvantul cheie este) ?: "da si il voi respecta cu stima" * Ai citit manualul adminilor? (cuvantul cheie este) "am studiat manualul", dar il voi mai studia, ca sa fiu sigur ca l-am inteles! * Intervalul ora in care poti sta pe server?: de luni pana joi: de la ora 7 pana la 8 (depinde de cata treaba am in ziua respectiva) de vineri pana duminica: de dimineata cand ma trezesc: 10-11 pana pe la 3-4 iar pot si mai incolo pe la 6-7 pana nu mi se face somn! *De ce vrei admin: ? Nu am avut inca niciodata un rank de admin,doar slot,iar nici nu planuisem sa fac cerere, dar un prieten de pe server mi-a spus: "Mici, degeaba te bagi pe forum sa tot chemi admini, daca vrei sa faci ceva, fa-o cu mana ta. fa o cerere ca nu e greu!" iar asa am inceput sa ma interesez, sa studiez comenzile amx_ , iar "redirect"-urile, fiindca nu eram familiarizat cu ele. Oricum indiferent de decizie, eu nu ma voi oprii din a ma juca pe server! Multumesc pentru atentie!
Mici cu mujdei. Posted October 24, 2018 Author Report Posted October 24, 2018 (edited) EDIT!! Aparent am luat ban pentru ca counterstricke-ul meu "aparent" are un software in build care contine no-recoil...chiar daca am facut de 2 ori test wargod si ambele dati nu am avut nimic...tot nu inteleg care e marea neintelegere dar o sa vin si cu al treilea war god ca sa fac o cerere unban, fiindca nu mi se pare corect de loc...tot nu inteleg ce s-a intamplat...poate gresesc eu. dar dupa cum stiu no recoil e facut ca sa tragi drept...gloantele mele se duceau in toate partiile...mie-mi miroase a ofticare. Nu vreau sa arat cu degetul dar chiar am ramas cu gura cascata cand am realizat ca "aparent" am "NO-RECOIL"...in orice caz banul l-am luat fiindca nu am mai avut cate wargoduri sa fac...dupa 5 wargoduri facute primesti un ban de o zii pentru a preveni "spamul",de 2 ori pe server, iar in ziua aceea mi-am luat wargodul si l-am testat de cateva ori si asa am ajuns la suma de 5...in orice caz...daca nu se rezolva nimic nu-i problema...nu port pica, chiar daca am ramas dezamagit . Edited October 24, 2018 by Mici cu mujdei. 1
akaforty Posted October 25, 2018 Report Posted October 25, 2018 man in primul rand nu ai experienta in adminat .....nu esti steam on cu ai zis si nu ai nici varsta corespunzatoare.....asa ca inca o mica mare problema sa iti rezolvi treaba cu cs-ul
Recommended Posts