Andrei_Sebastian Posted April 27, 2018 Report Posted April 27, 2018 Numele tău real: Ma numesc Andrei. Numele tău în joc: Eazyw0w Vârsta: Am varsta de 14 ani. Locația: Locuiesc in orasul Dorohoi. Contact: Pe TS. Hobby-uri și pasiuni: Imi place sa merg la pescuit. Ocupaţie: Nu am. Pe ce server joci?: Cs.Goldgamesc.ro De unde ai aflat de GOLDGAMES?: De la un prieten. Ce părere ai despre forum, ar trebui schimbat ceva?: Am o parere buna, nu cred ca trebuie schimbat nimic la el. Alte detalii despre tine: Imi place sa cunosc persoane noi si sa socializez cu ele.
Andrei_Sebastian Posted April 29, 2018 Author Report Posted April 29, 2018 On 4/27/2018 at 8:21 PM, Andrei_Sebastian said: Numele tău real: Ma numesc Andrei. Numele tău în joc: Eazyw0w Vârsta: Am varsta de 17 ani. Locația: Locuiesc in orasul Dorohoi. Contact: Pe TS. Hobby-uri și pasiuni: Imi place sa merg la pescuit. Ocupaţie: Nu am. Pe ce server joci?: Cs.Goldgamesc.ro De unde ai aflat de GOLDGAMES?: De la un prieten. Ce părere ai despre forum, ar trebui schimbat ceva?: Am o parere buna, nu cred ca trebuie schimbat nimic la el. Alte detalii despre tine: Imi place sa cunosc persoane noi si sa socializez cu ele. 1
Devil DARK ANGEL Posted May 2, 2018 Report Posted May 2, 2018 Dragos XxAlexutzuxX 14 Valcea Steam ,email football nam cred Zm.GoldGames.Ro de la colegul de banca nus dar arata bine imi plac blimbarile noaptea
Recommended Posts