AlexuBAWS Posted April 22, 2018 Report Posted April 22, 2018 Nick admin: Nope. | No Friend | Funcţia pe care o deţine: Administrator Motivul reclamaţiei: Gag aiurea. Mi-a dat si 2 slay-uri degeaba dar nu am dovada. Ora şi data când s-a întâmplat: aproximativ 12:00 Mapa: Mirage Dovada:https://imgur.com/a/OmEws7Z
MindZero Posted April 22, 2018 Report Posted April 22, 2018 Slay ti-am dat si eu , eram 3 v 4 sau 3 v 3 si am zis inca de la inceput Doar A tu ai mers B de mai multe ori si ai primit slay , gag ti-a dat ca sa nu mai comentezi ca prostu invata sa respecti staff
AlexuBAWS Posted April 23, 2018 Author Report Posted April 23, 2018 (edited) 7 hours ago, MindZero said: Slay ti-am dat si eu , eram 3 v 4 sau 3 v 3 si am zis inca de la inceput Doar A tu ai mers B de mai multe ori si ai primit slay , gag ti-a dat ca sa nu mai comentezi ca prostu invata sa respecti staff Ce sa respect eu ma la niste copii de 16 ani? Daca era raj, darius mai ziceam... dar la voi ce sa respect frt? + a 2-a oara nu am plantat eu bomba 'M' :)) inainte erai un prost si la moderator ti-ai luat lumea-n cap frt.. Cand eram eu cu mauro ne-ai dat mute 30 de min pt nimic :))))) Ai inceput si tu sa te strici usor, usor. Exemplu 'Fili'. Edited April 23, 2018 by AlexuBAWS
Recommended Posts