Jump to content

NotQuick

Manager Server
 • Content Count

  40
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About NotQuick

 • Rank
  Rookie
 • Birthday 01/23/2000

Personal Information

 • Tara/Oras
  Braila

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Respins, cerere facuta in batjocura.
 2. Respins, cand faci cele 3 ore faci o alta cerere.
 3. MODEL RAPORTARE BUG/PROBLEMA Daca ati gasit o problema sau un bug pe serverul de minecraft, va rugam sa postati in aceasta sectiune dupa modelul urmator: Nume: Sectiune: Problema: Poze/Video: Alte detalii:
 4. MODEL RECLAMATIE & INFORMATII Dacă te simți nedreptățit și consideri că un alt jucător sau un membru al staffului a făcut un abuz, te rugăm să deschizi un topic nou în această secțiune respectând modelul de postare impus. Numele tău: Numele reclamatului: Motivul reclamatiei: Dovadă video/poză: Descrierea incidentului: Data și ora incidentului: Atentie! Fără dovadă video sau poză reclamația va fi inchisă fară verdict. Trebuie să descrieţi incidentul cât mai amănunțit posibil, nu uitaţi că trebuie să ințelegem toţi. Imaginile/pozele/screenurile decupate/editate/modificate nu sunt luate in considerare. Este obligatoriu sa selectati ca tag sectiunea unde ai fost banat.
 5. MODEL CERERE HELPER & INFORMATII (Aplicatiile sunt deschise) INFORMATII: Mentionam faptul ca doar cei mai pregatiti jucatori din punct de vedere gramatical, cei mai convingatori si cu o formulare cat mai bine gandita si aleasa, o sa ajunga in postura de Helperi. Dupa ce ati fost acceptati, cea mai mare parte dintre voi o sa fie nevoiti sa dea un test teoretic cat si practic pentru a fii siguri ca alegem cele mai pregatite persoane pentru aceasta functie, daca o sa treceti peste aceste teste, o sa fiti in teste 7 zile (Ex: 21.05.2019 -> 28.05.2019). Poti avea orice varsta cat timp esti matur si cum am precizat si mai sus, stii sa scrii corect gramatical. Daca cererea ta de helper a fost respinsa, poti face alta o data la 3 zile. Aveti nevoie de minim o zi pe sectiunea respectiva. Orice informatie gresita poate aduce la respingerea cererii. MODEL CERERE HELPER: Prenumele tau: Numele de pe joc: Varsta: C.N.P-ul tau: Ai citit regulamentul?: De ce crezi ca o sa fii aceptat in staff?: De ce te consideri potrivit pentru aceasta functie?: Orele de pe sectiunea respectiva: Tara/orasul din care esti: Discord:
 6. REGULAMENT & PEDEPSE SERVER Regulament și pedepse Mai jos găsiți setul de reguli ce trebuie respectate de către toți membri grupurilor de staff sau donator. Acest set de reguli poate fi schimbat sau i se pot aduce modificări în orice moment, iar cei în cauza au obligația de a-l citi mereu. I. Jucatori II. Staff III. Grade (VIP, MVP, SPONSOR & GAMER)
 7. Ne pare rau! Nu avem destul GB ram pentru ati oferii host.
 8. NotQuick

  NotQuick

×
×
 • Create New...