Jump to content

M@FIOTU

Members
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by M@FIOTU

 1. Nume real: Popa Paul Nicusor Nick: M@FIOTU Unique ID: QEck0QOF4jUTb/kZ5Wmr/c+VsI0= Vârsta: 18 Ce joc joci/pe ce server: cs 1.6 De ce doreşti admin: Vreau sa ajut cu tot ce pot ... Grad dorit: VIP, Moderator , Supe-Moderator ( oricare din ele )
 2. Stiai ca putem profita si mai tare de beneficiile portocalelor daca le consumam in afara meselor? Stiai ca portocalele au un efect anti-depresiv si ca nu este bine sa le consumam seara? Stiai ca ar fi mai bine sa le consumam cu coaja cu tot? In acest articol va vom prezenta cateva proprietati si cateva curiozitati legate de portocale. Portocalele sunt cunoscute pentru continutul bogat in vitaminele A, B si C, minerale precum calciu, magneziu, fosfor si potasiu. Excelentele valori nutritionale ale portocalelor fac din acestea alimentul ideal pentru intarirea sistemului
 3. REGULAMENT Este interzisă postarea unor texte de genul: "interesant", "ştiam asta", "idem" etc. Încercaţi să citiţi înainte de a lăsa un reply, alcătuiţi comentarii constructive care să aibă legătură cu subiectul topicului. Este interzis să faceţi spam. Este interzis să faceţi double-post. Este interzisă postarea care nu are legătură cu topicul. Nu postaţi un subiect care a mai fost postat. Folosiţi un limbaj adecvat atunci când postaţi.
 4. REGULAMENT RESURSE Topicuri facute aiurea,vor fi sterse si o sa va alegeti cu warn-up, ulterior suspend. Nu aveti voie sa faceti spam in topicurile care vor fi postate. Respectati modelul de postare a resurselor sau de cerere resurse. Perioada intre cereri trebuie sa fie de minim 5 zile. Daca va raspunde cineva la cererea dvs. trebuie sa postati daca va convine sau nu ce va oferit respectivul. In cazul in care nu ati raspuns timp de 24 de ore dupa ce un membru a postat sau nu ati utilizat bump timp de 48 de ore topicul o sa fie inchis. Aceasta regula se apli
 5. Rubrica aceasta e destinata persoanelor care doresc sa achizitioneze un produs, indiferent de natura acestuia. Regulament: 1. Cumparatorii sunt obligati sa foloseasca in numele topicului produsul sau lucrul de care are nevoie, cu prefixul CUMPAR. Exemplu: "Cumpar server 32 sloturi" 2. Cumparatorii sunt obligati sa ofere datele necesare pentru posibila tranzactie. 3. Vanzatorii sunt obligati sa posteze la randul lor toate datele necesare in legatura cu produsul vandut. 4. Dupa terminarea tranzactie, cumparatorul este rugat sa revina asupra topicului cu un post pe
 6. # Minim 10 posturi pe forum . # Minim 5 zile în comunitate . # Scrierea corect gramaticala . # Respectarea modelului.
 7. Înainte de toate , va rog sa cititi Regulamentul + Cerintele Necesare ! Model de Postare : # Nume Produs: # Descriere ( Câteva Informa?ii Despre Produs ): # Modalitate De Plata ( Paypal , Paysafe , Cod Reîncarcabil etc. ): # Cat Esti Dispus Sa Oferi?: # Date De Contact: # Alte Precizari ( Daca Exista ):
 8. # Nume Produs: # Descriere ( Câteva Informatii Despre Produs ): # Modalitate De Plata ( Paypal , Paysafe , Cod Reîncarcabil etc. ): # Pret Produs: # Date De Contact: # Alte Precizari ( Daca Exista ): # Poze Produs:
 9. # Minim 10 posturi pe forum . # Minim 5 zile în comunitate . # Scrierea corect gramaticala . # Respectarea modelului.
 10. Model Cerere Absenta / Retragere : Nick : Grad : Absenta / Retragere : Perioada: Motiv : Alte precizari :
 11. Numele tău real: Paul Numele tău în joc: M@FIOTU Vârsta: 17 Locația: Arad Contact: skype paulmafiotu2 Hobby-uri și pasiuni: Hobby [Fotbalul si Biliardul] si Pasiuni [ Sunt pasionat de muzica si IT ] Ocupaţie: Elev Pe ce server joci?: Pe toate din GoldGames De unde ai aflat de GOLDGAMES?: De la Sponge Ce părere ai despre forum, ar trebui schimbat ceva?: Momentan nu arata Cool Alte detalii despre tine: Sunt o fire creativa,sociabila,îmi place sa glumesc,si sa rad (cînd e nevoie) .Sunt mereu predispus sa încing atmosfera :))) .
 12. Numele Reclamantului: Dovada: Descrierea Situatiei: Exemplu si informatii completare: La 'Numele Reclamatului' treceti numele celui care doriti sa ii faceti reclamatie. La 'Dovada' trebuie obligatoriu sa prezentati o poza / inregistrare altfel reclamatia va fi declarata nula. La 'Descrierea situatiei' o mica descriere a intamplarii/problemei.
×
×
 • Create New...