Jump to content

Andrew

Members
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Andrew

 • Rank
  Rookie

Personal Information

 • Tara/Oras
  Drobeta Turnu Severin
 • Steam
  https://steamcommunity.com/id/randomorgone/
 • Nickname
  Andrew / Randomorgone / ArrowAndrew

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nume: ID-ul tau: Varsta: De cand sunt pe server: Cum cred ca pot ajuta la imbunatatirea serverului: ATENTIE: La 2 Staff Warn-uri primite esti dat afara din functie. NOTA ADMINISTRATIVA: De ce poti aplica doar pentru helper in teste? Explicatia este simpla, de la helper in teste, in functie de activitatea ta si de comportamentul tau, o sa ajungi mai sus.
 2. LIDER-UL, Dupa ce isi primeste factiunea, trebuie sa-si procureze toate necesitatile legate de factiune, respectiv sa-si faca TOPIC-uri in subformul factiunii cu acestea ( Spre exemplu la politie: codul penal )
 3. ID-ul tau: ID-ul jucatorului reclamat: Motivul + Dovada(foto/video) :
 4. ID-ul tau: ID-ul membrului din staff reclamat: Ce s-a intamplat + dovata(foto/video) :
 5. ID-ul meu: Ce bug am gasit: Doar la tine: Dovada:
 6. METAGAMING-UL: METAGAMING-UL presupune folosirea de informatii primite OOC (Out Of Character), in scopuri si/sau actiuni IC (In Caracter). Ce este MIXING-UL ? MIXING-UL presupune transmiterea de informatii OOC (Out Of Character), in actiuni IC (In Caracter) si invers. Ce este POWERGAMING-ul ? POWERGAMING-U presupune o actiune dusa la extrem, ceva irealizabil de catre tine in realitate. Ce este DM/RDM ? DM/RDM ( Death Match/ Random Death Match ) presupune omorarea unei persoane neavand un motiv intemeiat Ce este REVENGE-KILL-UL ? REVENGE-KILL-UL presupune o actiune 𝐍𝐎𝐍 𝐑𝐏, neroland 𝐏𝐥𝐚𝐲𝐞𝐫𝐊𝐢𝐥𝐥-𝐮𝐥 pe care l-ai primit, iar tu te duci sa te razbuni, omorand persoana care te-a omorat pe tine anterior. Ce este CHICKEN-RUN-UL ? CHICKEN-RUN-UL presupune o actiune NON-RP, fugind in zig-zag pentru a evita gloantele trase de catre un inamic. Ce este OLIMPIC SWIM ? OLIMPIC SWIM-UL este atunci cand innoti la nesfarsit! Ce este VDM-UL ( Vehicle Death Match-ul ) ? VDM-UL ( Vehicle Death Match-ul ), este o actiune 𝐍𝐎𝐍 𝐑𝐏 ce presupune calcarea unei persoane, fara a avea un motiv intemeiat. Ce este Car-Ram-ul? Car-Ram-ul este o actiune NON-RP, ce presupune intrarea abuziva in masina altui player, neroland accidentul. PLAYER-KILL-UL, presupune ca, in urma unei actiuni in care ai fost impuscat si ai cazut la pamant, iti iei respawn. 𝐏𝐥𝐚𝐲𝐞𝐫𝐊𝐢𝐥𝐥-𝐮𝐥 se aplica doar dupa ce ai primit RESPAWN. CHARACTER-KILL-UL, reprezinta, uciderea totala a unui jucator.Character-KIll-ul se poate acorda doar de HITMAN/MEDICI( In caz de rolezi ca esti mort, inainte de a lua RESPAWN). Nu faceţi Roleplay dezgustător / scârbos: Abuzul sexual (violul), canibalismul, necrofilia, pedofilia și alte tipuri de roleplay dezgustător. Car surf-ul este atunci când te urci pe o mașină și stai pe aceasta în timp ce se află în deplasare, chiar dacă ai făcut roleplay în prealabil că eşti introdus sau că intri în portbagaj. Ce este Ninja Jack? Ninja Jack inseamna sa furi masina unui player fara nicio intentie de roleplay!
 7. Baza acceptata! T/C
 8. Andrew

  Cerere Baza uB

  Aprobat. T/C
 9. Andrew

  Andrew

×
×
 • Create New...