Jump to content

Phay

Moderators
 • Content Count

  157
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

Phay last won the day on May 30

Phay had the most liked content!

Community Reputation

28 Excellent

About Phay

 • Rank
  Legend

Personal Information

 • Tara/Oras
  Pitesti
 • Steam
  http://steamcommunity.com/profiles/76561198155023833/
 • Nickname
  Phay

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Krueger a venit cu probele care evidentiaza clar faptul pentru care ti-a fost acordat banul de drept. Reclamatie respinsa ! T/C !
 2. Salut ! In regulament tpakill este permis, doar trap kill nu este permis. Esti responsabil de faptul cui dai /tpaccept ! Reclamatie respinsa ! T/C !
 3. Salut, unde sunt dovezile respective?
 4. Phay

  Ban

  Salut, aici ai dovada pentru care ai fost banat: https://imgur.com/a/pbBwL6F T/C !
 5. Membrul STAFF Trishqq a fost sanctionat conform regulamentului. T/C !
 6. Salut ! Sa te lamuresc in privinta cu reclamatia ta. Respectivii nu au dat TP la tine, au luat niste coordonate care au fost obtinute prin comanda /tpa la o persoana din echipa ta sau respectiv la tine in echipa, iar intrarea in casa la tine s-a realizat respectiv prin Chorus Fruit. Tin minte sa-ti reamintesc ca sectiunea respectiva este dedicata PvP-ului ! Daca sunt Staff nu inseamna ca nu se pot juca si ei, ca sa lamurim acest aspect. Nu cred ca isi pune cineva functia la bataie pentru un simplu raid. T/C.
 7. Sunt niste constructii mult prea simpliste in portofoliul tau, ceva mai complex ne poti prezenta?
 8. Phay

  Reclamatie

  Salut ! Si eu as vrea o dovada ca acele sageti sunt facute de tine, avand in vedere ca erau asa de multe la numar, si nu abuzate cu un bug din Mob Arena.
 9. Phay

  Reclamatie

  Reclamatie respinsa ! Pe langa faptul ca ai savarsit atatea nereguli pe server si ai venit la mine in privat pe discord sa te debanez, promitand de 2 ori ca o sa termini cu prostiile, nu cred ca este cazul sa depui o reclamatie in privinta cuiva, mai ales dupa conversatiile ce le-am primit din partea ta. T/C !
 10. In regula, in acest caz in aceasta seara voi reevalua situatia, iar daca vad ceva suspect, banul va ramane. Ma cauti pe discord: Phay#2001 pentru a reevalua situatia. T/C.
 11. Bun, ca sa te lamuresc in legatura cu reclamatia ta, banul a fost primit la comanda lui MrRazvan, acesta a stat spectate pe tine si a vazut ca folosesti trigger-hack. Doresti mai mult decat dovada vie a unui administrator care nici macar nu are probleme personale cu tine ci din contra, te intelegi cu el?
 12. Nu ai citit regulamentul. T/C !
 13. Salut, tu cu prietenul tau va puteti juca pe serverul comunitatii.
×
×
 • Create New...