Jump to content

Phay

Moderators
 • Content Count

  66
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Phay last won the day on June 17

Phay had the most liked content!

Community Reputation

8 Neutral

2 Followers

About Phay

 • Rank
  Champion

Personal Information

 • Tara/Oras
  Pitesti
 • Steam
  http://steamcommunity.com/profiles/76561198155023833/
 • Nickname
  Phay

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. impreuna cu tovarasii
 2. Phay

  Cerere Helper

  Accepted. T/C.
 3. Phay

  Cerere Helper

  Eu sunt PRO. Esti foate activa pe server. Asteptam opinia lui Alucard.
 4. 1. Nickname: 2. Detalii despre bug-ul descoperit: 3. Poza cu bug-ul respectiv: 4. Alte adaugari: 5. Sectiune:
 5. INFORMATII: -Toti aplicantii trebuie sa cunoasca regulamentul serverului in intregime. -Toate punctele din modelul de mai jos trebuie completate OBLIGATORIU. -Aveti nevoie OBLIGATORIU de minim 30h jucate pe server. -Pentru functia de Veteran pe sectiunea de Bedwars aveti nevoie de level 20. -Doar Staff-ul serverului poate vota, iar pentru vot vor fi necesare cateva argumente, nu doar un simplu ''PRO''. -Pentru a fii acceptati aveti nevoie de ''PRO'' de la toti cei 4 fondatori ! (Claudisky, Andrew, Phay, NeXuS) -Daca ati fost respinsi mai puteti reveni cu o alta cerere dupa 3 zile, in caz ca insistati puteti fi sanctionati. -Varsta minima pentru a depune o cerere este de 14 ani. -Daca depuneti o cerere pentru sectiunea de BedWars in loc de ''Poza cu timpul petrecut pe server:'' trimiteti poza cu level-ul. MODEL: 1. Nume si prenume: 2. Nickname: 3. Varsta: 4. Discord: 5. Ai citit regulamentul?: 6. Poza cu timpul petrecut pe server: 7. O scurta biografie despre tine: 8. Cati jucatori ai adus pe server?: 9. Experiente anterioare: 10. Sectiunea unde doresti functia: Momentan cererile pentru Helper sunt DESCHISE !
 6. Phay

  Model Reclamatii

  1. Nickname-ul tau: 2. Nickname-ul celui reclamat: 3. Acesta face parte din Staff?: 4. Motivul reclamatiei: 5. Dovezi: 6. Alte adaugari: 7. Sectiune: ATENTE !!! Toate punctele sunt obligatorii de completat exceptand punctul 6 !
 7. REGULAMENT BRODARASI.GOLDGAMES.RO Este strict interzis: 1.) Sa faceti reclama altor servere ce fac parte din alte comunitati. -ban permanent. 2.) Sa scrieti mai mult de 3 cuvinte cu Caps Lock-ul activat. -mute 5 minute. 3.) Sa jigniti, sa va injurati si/sau sa provocati cearta pe chat-ul public. De asemenea, daca injuraturile vor fi prescurtate sau cenzurate tot veti fi sanctionati deoarece se subintelege ceea ce vreti sa spuneti. -jigniri: mute 20 minute; -limbaj: mute 15 minute. 4.) Sa faceti SPAM pe chat. -mute 15 minute. 5.) Sa aduceti insulte asupra serverului. -mute 2 ore. 6.) Sa faceti off-topic pe /report. Jucatorii vor folosii aceasta comanda strict cand au o problema sau au nevoie de ajutor din partea unui admin. -mute 20 minute. 7.) Sa folositi orice fel de hack/mod/tool care sa va ofere avantaje fata de ceilalti jucatori. Singurul mod permis este OptiFine pentru a va ajuta la o rulare mai buna a jocului. -ban permanent. 8.) Sa abuzati de bug-uri, in caz ca intalniti vreunul. -ban 24h. 9.) Sa folositi nickname-uri asemanatoare cu cele ale persoanelor din Staff. -ban permanent. 10.) Sa falsificati dovezile/videoclipurile in cadrul unei probleme sau a unei reclamatii ce necesita prezentarea acestora. -ban permanent. 11.) La intrebarea ''Ai citit regulamentul?:'' veti raspunde cu ''gg'. ATENTIE !!! Regulamentul serverului poate surveni oricand modificari, este important sa fiti la curent cu acesta ! Staff-ul va recomanda sa il cititi minim o data pe saptamana, pentru a fii la curent pentru eventualele schimbari.
 8. Bun venit pe comunitate !
 9. Bun venit pe GoldGames Romania.
 10. Deoarece serverul este in plina dezvoltare,desi nu indepliniti o cerinta,o sa fac o mica exceptie si o sa va ACCEPT cererea. Cerinta neindeplinita este ca toti 5 nu sunteti ONLINE,dar daca nu va mentineti activitatea si nu va faceti 5 online aproximativ zilnic o sa va scot baza.
 11. Respins ! Motiv: Cerinte nerespectate.
×
×
 • Create New...