Jump to content

alexandru zaharia

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About alexandru zaharia

 • Rank
  Newbie

Personal Information

 • Tara/Oras
  Romania,Bacau
 • Nickname
  a541u

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salutare! Mă bucur că, după multe căutări pe Internet, am reușit să dau de site-ul, de fondatorii și de managerii serverelor GoldGames; cu această ocazie, aș dori să știu dacă s-ar mai putea primi rolul de Administrator, respectiv Moderator sau diverse tipuri de grade existente; m-ar interesa legat de server-ul disponibil de Counter Strike: Source, dacă s-ar putea primi vreun rol de Administrator, iar dacă da, cam de ce condiții ar fi nevoie pentru a deveni unul. Mulțumesc Pentru Că Ai Acordat Câteva Minute De Atenție Pentru Mesajul De Mai Sus!
 2. Salutari! Ma numesc Alexandru Luca sunt din Bacau si sunt un jucator intrait al serverului [RO]* SCV.GOLDGAMES.RO* CSGO MOD* [!shop][!cw][VIP Free] Eu si prietenul meu Novac Francesco am dori sa depunem o cerere de administrator al acestui server, desigur sunt foarte incantat ca am reusit sa va gasesc, daca va intereseaza pe joc ma numesc BUGEA si am 25 si ceva de ore jocate pe serverul dvs. Va multumesc anticipat pentru cele 2 sau 3 minute acordate. Va doresc O ZI BUNA . SALUTARI!
 3. Salutari! Ma numesc Alexandru Luca sunt din Bacau si sunt un jucator intrait al serverului SCV.GOLDGAMES.RO*GSGO MODE* Eu si prietenul meu Novac Francesco am dori sa depunem o cerere de administrator al acestui server, desigur sunt foarte incantat ca am reusit sa va gasesc, daca va intereseaza pe joc ma numesc BUGEA si am 25 si ceva de ore jocate pe serverul dvs. Va multumesc anticipat pentru cele 2 sau 3 minute acordate. Va doresc O ZI BUNA . SALUTARI!
×
×
 • Create New...