Jump to content

Reclamatie Krueger


SnaKe17
 Share

Recommended Posts

1. Numele tau:SnaKe17

2. Numele reclamatului:Krueger

3. Dovada:https://imgur.com/a/9OiUV9A

4. Informații cu privire la situatie:un baiat a dat rtp si l-a adus la mine acasa,i-am zis sa plece si el nu a vrut,eu i-am pus lava pe cap si dupa am scos-o sa plece din casa mea,nici macar nu este tpakill cum a zis krueger.

5. Secțiune: Survival

6. Comentarii adiționionale:Nu,stie Andreea ce sa faca

  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Salut!

Eu sunt CONTRA reclamatiei tale.Uite si motivele:

unknown.png

 Jucatorul alin2021 NU a intrat in casa ta.Nu era in casa ta,iar tu ti-ai pus lava sub picioarele tale,incercand sa il omori.Krueger a explicat ca /rtp provinde de la "Random Teleport" ceea ce se include la categoria "tpakill".Sunt de acord si este corect ceea ce a zis.Uite filmarea:

 Conform Acestei situatii,tu ai luat WARN pentru tentativa tpakill. Ai incercat sa ii pui lava sub picioare,insa nu ai reusit,punandu-o pe tine.Ai acumulat 4 WARNURI ceea ce resulta in suspendarea posibilitatii de a juca timp de 1 zi.

unknown.png

 

Edited by Hype Npx
Link to comment
Share on other sites

Din dovezile pe care le-am primit, am înțeles că ai încercat să-l omori cu lavă în protecția ta, ceea ce ar intra ca tentativă de trap kill. Pe lângă asta, dacă n-ai dovada că a intrat în casă, n-am ce face, plus că regulamentul nu interzice asta. Ieri ți-am scos banul și te-am rugat să te potolești, ți-l mai scot și de data asta și-ți dau jail 2h în loc ca să zicem că e a treia abatere, deși ar fi deja al șaselea warn, DAR începând de data viitoare rămâi cu ban până expiră, că deja îți forțezi norocul. Să nu zici că nu ți-am spus.

T/C!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...