Jump to content
Sign in to follow this  
FelixDxx

Aplica Helper

Recommended Posts

Nick pe server: FelixDxx


Parerea ta despre aceasta comunitate de sa:mp:Aceasta comunitate de samp este una foarte muncita si cu un staff foarte bun , owner ul acestui server se ocupa excelent de bine si a ales calea buna sa isi creeze un server , sper sa contiune sa nu renunte la server pentru ca ma repet , este unul excelent .
Parerea ta despre staff-ul serverului:Avem un staff impresionant de bun si un server excelent ar merita orice staff ul pentru ca se ocupa , nu se joaca aici chiar vor sa le fie playerilor bine pe aceasta comunitate de sa:mp si sa nu renunte.

-------------------------------------------------------------------------

De ce vrei aceasta functie?:Eu doresc aceasta functie pentru ca doresc sa ajut persoanele cu raspunsuri bine preluate si cu membrii fericiti care inteleg raspunsul meu.
De crezi ca o meriti?:Eu nu sunt sigur ca as merita acest grad luand in considerare ca este prima data cand ajung pe acest forum sa aplic , si sper sa ma descurc bine daca ma vor accepta acest staff puternic si bun !
De ce crezi ca o sa primesti functia?:Eu cred ca voi primii functia aceasta ca voi avea grija ce fac si voi incerca sa fac staff ul fericit ca am putut obtine funcia aceasta.
Cate ore acorzi pe zi acestui joc?:Astazi este prima mea zi jucand pe acest server , bine inteles ca voi fii activ daca voi obtine aceasta functie dar eu de obicei imi petrec intervalul de : la 13:00 dimineata pana la 3:00 noaptea.

-------------------------------------------------------------------------

Varsta reala:13 (am un var de 20 de ani care a intrat doar 2 minute pe acest serever)
Primele 7 cifre din buletin(Daca nu ai, nu pui):
De ce te joci SA:MP?:Eu ma joc samp pentru ca : mi se pare un joc superb cu milioane de persoane nu te plictisesti niciodata pentru ca este tare , poti obtine funcii si este tare.

-------------------------------------------------------------------------

Cu ce se ocupa un helper?:Un helper se ocupa cu administrarea persoanelor inajutate cu raspuns uri care l
Descriete in cateva randuri(Minim 70 de cuvinte):salut ! Sunt o persoana sensibila ,Serioasa cand trebuie ,pasionata de fotbal , ii place sa calatoreasca in lume cu familia,perosana care isi petrece timp ul pe internet,jucandu-se jocuri, si descurcareata. Cand e vorba de acest joc minunat , nu mai sta nimeni in calea mea sa aplic helper/factions, norocoasa, ii place sa modifice masini si viitorul meu va fii calatorand cu o masina de lux.

-------------------------------------------------------------------------
Raspunde la urmatoarele intrebari ca si cum esti helper si playerii incep sa iti puna intrebari!

* Doar ce am intrat pe server, pot face ceva pentru inceput sa primesc niste avantaje?
-Salut ! Da poti tasta comanda /bonus si te va ajuta de inceput !

* Cum dau un rob?
-Salut ! Pentru a da rob tastezi comanda /rob intr-un biz , te duci langa seif si dai /steal pentru aceasta actiune trebuie sa ai neaparat o masina .

* Ce este hiddenul?
-Salut ! hidden ul este o culoare care o pui pe masina tastand comanda /shop achizitionand Hidden color pentru a face acest lucru trebuie sa ai 40 Premium Points si sa fii intr un autovehicul.

* Cum scriu cu verde?
- Salut ! Pentru a scrie cu verde trebuie sa tastezi comanda ''/shop''Apasand Enter pe Premium Account , pentru a face acest lucru trebuie sa ai 250 Premium Points.

* Cum imi mobilez casa?
-Salut ! Pentru a iti  mobila casa trebuie sa tastezi comanda ''/furniture''.

* Ce pot face cu o canistra?
-Salut !Cu o canistra poti pune benzina la autovehicul ul dv. folosind comanda /fillgascan aflanduva la o benzinarie , bine inteles sa aveti o ''canistra trebuie sa mergeti la un 24/7 achizitionando dupa ce ati facut toate cele 3 pasuri cand ramaneti fara benzina tastati comanda /fill.

* Cum imi creez un clan?
-Salut ! Pentru a iti creea un clan trebuie sa tastezi comanda ''shop'' achizitionand produs ul ''Clan'' Dar trebuie sa aveti 200Premium Points.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ACCEPTAT

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...