Jump to content
FelixDxx

Aplica Lider Faction FBI

Recommended Posts

awSrBKw.png

 

Un departament guvernamental, cu o mare importanță în rezolvarea cazurilor infracționale din cele trei orașe. Având headquarterul în San Fierro, agenții au la dispoziție o cladire spațioasă pentru a se desfașura în voie. Cu o strictețe maximă in privința regulilor, Directorul alege personal capabil de a lucra sub presiune. Dotați cu vehicule de ultima generatie capabile să intreacă orice limita, agenții reușesc să prindă și cel mai agili criminali.

 

Toți membrii facțiunii sunt obligați să cunoască și să respecte Regulamentul Serverului, Regulamentul Liderilor cât și Regulamentul General al Departamentelor.

 

1. Comportament și Limbaj

Este interzisă folosirea unui limbaj necorespunzător față de orice membru al comunității.

Este interzisă batjocorirea sau ironizarea oricărui membru al comunității.

Nu sunt tolerate glumele de prost gust, indiferent că sunt făcute între colegi sau față de alți jucători (sancțiune: avertisment verbal prima abatere, faction warn dacă continuă).

Conflictele între colegi sunt strict interzise și se sancționează drastic (sancțiune: faction warn prima abatere, demitere dacă continuă).

 

Membrii de rank superior au obligația de a aplana aceste conflicte.

În cazul în care un coleg începe un conflict aveți obligația de a nu-i răspunde și de a contacta conducerea facțiunii.

Aveți obligația de a vă respecta colegii indiferent de rankul acestora.

Departamentul este condus de Lider, Sublideri și membrii cu rank 5, aceasta fiind ordinea în care trebuie să ascultați de ei.

În absența conducerii facțiunii aveți obligația de a asculta de membrii online care dețin rankul cel mai mare.

Jignitul sau miștourile la adresa conducerii facțiunii sunt strict interzise (sancțiune: demitere).

Tratarea conducerii facțiunii cu neseriozitate este interzisă (sancțiune: rank down prima abatere, demitere dacă continuă).

 

În situația în care Liderul este cel reclamat aveți obligația de a contacta Administrația serverului numai în cazul în care aveți un motiv bine întemeiat.

Nu contactați Administrația serverului pentru orice lucru mărunt, acest lucru va avea consecințe.

La răspunderea aplicațiilor sau raportărilor, Liderul are dreptul de a cere părerea conducerii facțiunii.

Liderul împreună cu conducerea facțiunii au ultimul cuvânt în luarea oricărei decizii.

 

Orice membru al facțiunii are obligația de a verifica zilnic forumul pentru actualizări ale regulamentului.

Este interzis să faceți posturi inutile în cadrul forumului facțiunii.

Este interzis să faceți spam în topicul cu Discuții între membrii.

 

2. Tratarea suspecților

Aveți obligația de a deține dovezi pentru fiecare acțiune în cazul unei reclamații.

Aveți obligația de a aresta orice jucător cu drept de predare care se predă în mod corect.

Este interzisă favorizarea suspecților, un agent FBI trebuie să dea dovadă de corectitudine.

În cazul în care suspectul este AFK: se acordă o somație, anunțați pe [/d] că este AFK și minutul din acel moment iar în cazul în care nu revine după fix 3 minute (nu mai puțin) îi acordați kill și ulterior anunțați pe [/d] că nu a revenit (sancțiune: faction warn).

 

Dacă suspectul nu răspunde când este întrebat dacă se predă atunci polițistul are dreptul (doar) să-l omoare.

Dacă suspectul zice că nu se predă, atunci polițistul are dreptul (doar) să-l omoare.

Dacă suspectul zice că nu se predă (fuge / nu răspunde) cu un vehicul (inclusiv bicicleta) atunci polițistul are dreptul să-i dea wanted pentru "Fugar".

Orice suspect cu wanted care atacă un polițist isi pierde automat dreptul de predare polițistul având dreptul să-l omoare in legitimă apărare.

 • Este interzisă folosirea vehiculelor S.W.A.T pentru a stropi jucătorii cu scopul de a-i ține la pământ (sancțiune: avertisment verbal prima abatere, faction warn dacă continuă).
 • Folosirea vehiculelor aeriene pentru civili (exemplu: Dodo) pentru a ataca suspecții aerieni, făcând drive-by (de tip shot/cu arma, de pe geamul vehicului/de H) pe ei este interzisă. (Sancțiune: Faction Warn prima abatere; demitere la a doua).
 • Aveti voie sa deschideti focul cu Hydra, Hunter si Rustler, doar in cazul in care suspectul fuge cu Avion/Elicopter (Air vs Air).
 • Cine deschide focul aiurea si trage dupa vehiculele sau jucatorii cu wanted aflati la sol, risca sa fie sanctionat. (Sanctiune: Rang Down).
 • In cazul unei reclamatii, dovezile de tipul (https://imgur.com/a/SL3ds), nu vor fi luate in considerare. Valide vor fi considerate dovezile de tipul (https://imgur.com/a/4cvqiu1), cele video sau screenshot-uri in care se observa clar DeathMatch-ul.
 • Wantedul pentru „atac civil” și wantedul pentru „omorâre civil” au fost scoase de pe [/su] deoarece jucătorii pot raporta aceste infracțiuni folosindu-se de comanda /emergency, astfel că nu mai este cazul ca membrii departamentelor să intervină.
 • Este interzisă acordarea de wanted (sau orice fel de sancțiuni / amenzi / confiscate / etc) când jucătorul este într-o arenă de tipul (PaintBall, GunGame, War Arena, Racing Arena, Last Car Stading), (sancțiune: Faction Warn (pentru fiecare sancțiune dată în parte.)
 • Puteți folosi comanda [/su] pentru a sancționa un jucător în cazul în care ați fost Off Duty, iar acesta a făcut DM pe voi, în primele 5 minute după comiterea faptei, sancțiune Faction Warn.
 • Nu este permisă folosirea de Hidraulice și NOS, atât pe mașinile de poliție cât și pe mașinile personale de civili. (Avertisment Verbal).
 • Pentru a acorda wanted sau kill cuiva, trebuie să aveți o dovadă clară în care se observă intenția de Deathmatch (acele mesaje informative din partea serverului când ești omorât, dovezi de tip video, dovezi de tip screenshots în care se observă clar DM-ul făcut și așa mai departe). Dovezile în care apare doar DMG informerul de la server NU se iau în considerare în cazul unei reclamații. (sancțiune: Faction Warn.)
 • Puteți discuta liber pe chat-ul departamentelor [/d] după ora 02:00 AM până la ora 08:00 AM, oricine vorbește aiurea sau face mișto înafara orelor precizate va fi sancționat. (sancțiune: Avertisment Verbal).
 • Nu aveți voie să anunțați pe chatul departamentelor [/d], că dați rob pe conturi secundare sau că prietenii voștri dau rob, orice încercare de favoritism duce la sancționarea voastră. (sancțiune: Avertisment Verbal).

 

 

Jucătorii care nu au voie să stea pe terenul guvernamental vor fi somați de minim 3 ori și vor avea la dispoziție un minut de la ultima somație pentru a părăsi zona, în caz contrar vor fi sancționați cu wanted (sancțiune: faction warn).

In momentul in care un jucator intra pe Teren Guvernamental, acesta trebuie somat folosind comanda [/m], somatiile care nu se dau pe [/m] nu sunt luate in considerare. Incalcarea acestei reguli duce la sanctionarea voastra. (Sanctiune: Faction Warn).

Membrii FBI nu au voie să someze un jucător care este în timpul jobului, cu o mașina specifică de job, pentru a îl percheziționa de droguri. Puteți să îl opriți doar dacă sunteți sută la sută siguri că are droguri (sancțiune: faction warn).

Membrii departamentelor nu au voie să se folosească intenționat de ajutorul civililor în urmărirea unui suspect cu sau fără wanted (sancțiune: faction warn).

 

 

3. Namecover

Namecover este o comandă specială de care se pot folosi doar membrii FBI. Aceasta este folosită în special pentru operațiuni extreme și pentru depistarea unor infracțiuni fără a trezi suspiciuni.

 

Săptămânal membrii au de întocmit un Raport namecover obligatoriu (excepție admini, helperi și testerii de rank 4 care sunt scutiți), începând cu rank 2.

Restul regulilor legate de aceste acțiuni cât și un tutorial se pot găsi în topicul "Activități namecover". Neefectuarea acestui raport se sancționează cu faction warn.

Dovezile trebuie să conțină obligatoriu data, numele vostru și serverul.

 

Modelul pentru cerere namecover este: id, nume, nu dețin arme, motiv (ex. 1, Xulescu, nu dețin arme, cautare droguri)

 

Numele acordate nu vor fi în niciun caz nume non-rp și nu vor imita numele altor jucători.

Este strict interzis ca un agent aflat sub acoperire să facă abuz de identitatea sa (deathmatch, limbaj vulgar) (sancțiune: demitere).

Este interzis sa aveti arme asupra voastră când sunteți într-o actiune Namecover (sancțiune: faction warn).

Ca sa fie validă, într-o acțiune Namecover trebuie sa aveți obligatoriu 4 poze, dacă lipsește o singură poză veți fi sancționați (Avertisment Verbal).

Cât timp sunteți într-o actiune Namecover, NU aveți voie să da-ți /ram HQ-urilor Mafiilor sau în Training (sancțiune: Avertisment Verbal).

Nu aveți voie să faceți două acțiuni Namecover pe aceași persoană (sancțiune: Faction warn).

Nu aveți voie să faceți spam când postați raportul Namecover, un simplu post este suficient, ulterior se poate da edit pentru a pune și cealaltă activitate în același post. (sancțiune: Avertisment verbal). 

Ex: Prima activitate - dovadă - '......' 

       A doua activitate - dovadă - '.....'

Când faceți o activitate Namecover, încercați să faceți acel ss în acel moment fără să mai folosiți /page up (sancțiune: prima abatere Avertisment verbal, a doua abatere Faction warn.                                                    • Nick:FelixDxx
• Level:2 dar am avut mai mare dar sa dat rr la srv
• Varsta:15
• Sex(masculin/feminin):Masculin
• Factiuni precedente:nici una Smile
• De ce vrei sa intri in FBI?:cred ca stiu ce trebuie sa fac si am mai fost leader... in aceasta factiune dar pe alt srv 
• Link anulare crime: 0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
 • Create New...