Jump to content

Sh1nE

Banned
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Personal Information

  • Tara/Oras
    Milano

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Sh1nE's Achievements

Member

Member (2/6)

0

Reputation

  1. Uite asa ca sa vezi , in seara asta bag 10cfg-uri fara alias-uri fiind legale si joc la mix si daca imi cer wg va trimit ss sa vedeti cum se face , nu ca daca ai un cfg iei ban. Daca pun chestiile astea de vile explic eu si ce imi ziceti voi rade lumea de voi.. Ownerul nunare nici o treaba in chestia asta.. Poate el nubstie ce faceti.. Invatati sa jucati si dupa faceti-va admini ca voi cum sunteti slabi daca unu da 2-3 capuri la rand voi ce nu o sa faceti niciodata , gata , cod , no recoil , aim la buton , etc.. Asta ii naspa la serverile publice ca sunt admini ca voi si distruge cs-ul 1.6 si popularitatea lui , practic il faceti sa para penibil fiindca un om joaca bine si primeste ban degeaba ca cred niste copii , maxim 16 ani ca are cod.. Apucati-va de LoL , lasati cs-ul.
  2. Hai sa o luam asa. 1. Cum poti dovedi daca are No Recoil? Si nu sa te trezesti tu asa ca vezi un cfg acolo si gata ii no recoil , ca sa bagi no recoil in cfg , trebuie sa bagi alias si daca bagi alias iti detecteaza wargod-ul. 2. Daca eu am denumit configu default silent.cfg , ar trebui sa iau ban? Da , pentru valve , alias si dll se ia ban.
  3. Pai , ai dovada ca acel cfg nu ii default , am zis in reclamatie (Daca ai citit-o) ca ii default dar cu rate , etc modificat ca in config nu se salveaza si daca sunt coduri nedetectabile de ce nu a intrat cu tw, in demo se vede clar ca i-am oferit sansa sa intre si cu tw sa verifice , eu nu cred ca un cfg creat de mine de 240 linii poate avea cod , in configuri codurile sunt alias-urile , asta daca stiai. Si da, astept decizia ownerului.
  4. Pai de ce sa incheiem discutia? Atunci de ce la tine nu ii problema ca stai spec iar la mine sa fie? Ca esti admin? Daca esti admin nu esti mai presus ca playeri cu nijic , doar cu cateva comenzi pe care tu le folosesti inutil. Daca acel "VIP" te-a pus sa imi faci wg , si ti-am dat wg doar pentru ca joc mai bine ca el sau ca tine nu inseamna ca am cod , invatati sa jucati cs si dupa faceti cerere admin. Cica la baiatu ala "No Recoil" pe cand poate el a studiat recoilu de cand s-a apucat de cs si il controla foarte bine , cfg-urile nu te ajuta cu nimic.. Asta da dovada ca nu stii sa joci sau nu stii nimic despre cs , doar .dll si .rc te ajuta.
  5. Pai , eram la spec ca sa ii scriu lu DJ Iulian , chiar tu ai zis "Se sta spec nu se joaca" Erau 2 playeri tu de ce erai spec dupa , a ramas un player pe server , er era singur iar tu in contnuare spec. M-am lamurit , bafta cu Comunitatea. =]]]
  6. El o sa ramana cu BAN , poate si eu , dar admini de ne-au dat ban o sa ramana cu gandul ca au fost niste copilasi ofticati si ne-au dat ban ca jucam mai bine decat ei. =]]]] Eu nu am o problema sunt multe servere de cs. =]] Doar vreau sa atrag atentia owner-ului catre acel admin.
  7. Wg-ul fiind bun , fara sa gaseasca vre-un cod..=]]]]]
  8. Exact , am facut reclamatia aia cu tine si ca sa nu fii singurul atat ma frecat cu wg si pe mine si a gasit motiv "CFG" la un cfg de 244 linii creat de mine doar ca aveam rate , etc modificat =]]]]]]
  9. Nickname-ul tau:Sh1nE._._._. Nickname-ul celui raportat:AsN | ^^ aKaFoRTy ^^ Motivul pentru care il raportezi:Pai imi cere wg , ii dau wg , wg-ul ii curat , am un cfg creat de mine cu monezile rate , updaterate , cmdrate ca nu mi-se salveaza in config si imi da ban motiv cfg , ok , si chiar daca aveam cfg , daca nu ii consoderat cod in wg de ce sa iau ban? Dovezi (Obligatoriu) (Demo/Poze):Server tried to send invalid command: echo "Ban Information" Server tried to send invalid command: echo "Name: Sh1nE._._._." Server tried to send invalid command: echo "SteamID: STEAM_0:0:1934470099" Server tried to send invalid command: echo "Reason: cfg" Server tried to send invalid command: echo "Unban Time: Permanent Ban" Server tried to send invalid command: echo "Admin Name: AsN | ^^ aKaFoRTy ^^ | cL" Server tried to send invalid command: echo "Admin SteamID: STEAM_0:0:645087682" Server tried to send invalid comman wg pe care l-am dat lui : www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1560692 demo de cand am intrat pe sv dupa multe kick-uri date de el : https://www.mediafire.com/file/96i82svol7mip88/me.dem/file cred ca asta e , am mai multe nush exact care din ele e ,dar zic ca asta e. Adica nu iau ban la mix-uri pentru asta , si iau pe sv public + ca imi dadea eroare la seding report la wg si i-am zis sa intre si cu tw daca vrea , dar , el a refuzat , eram dispus sa il las sa verifice cs cu tw. IP: / Steam: Server tried to send invalid command: echo "Ban Information" Server tried to send invalid command: echo "Name: Sh1nE._._._." Server tried to send invalid command: echo "SteamID: STEAM_0:0:1934470099" Server tried to send invalid command: echo "Reason: cfg" Server tried to send invalid command: echo "Unban Time: Permanent Ban" Server tried to send invalid command: echo "Admin Name: AsN | ^^ aKaFoRTy ^^ | cL" Server tried to send invalid command: echo "Admin SteamID: STEAM_0:0:645087682" Server tried to send invalid comman
  10. Nickname-ul tau:Sh1nE._._._. Nickname-ul celui raportat:AsN | ^^ aKaFoRTy ^^, distrusu Motivul pentru care il raportezi:Pai , In legatura cu playerul Cheloo^ ^ parca asa era nu mele , nu am legatura cu playerul asta dar , mi-sa parut banal sa dai ban din motiv no recoil , i-au fost facute poze, a fost curat dupa , a urmat sa ii ceara un wg , a dat wg iar admini au declarat curat , deci nu a aparut nimic cu rosu , dupa un timp ii dau ban si intreb de ce iar el zice "No recoil" , pai , daca wg a iesit bine , daca ar fi avut cfg , ar fi fost legal , sau , daca playerul controla bine recoilu , el a zis ca a deschis "cfg" si acolo a vazut deci , el stie mai bine degat wargods ca acel cfg era no recoil , nu? Dovezi (Obligatoriu) (Demo/Poze):Demo cu conversatia noastra dupa ce a facut el , asta ii o mica parte , nu am facut demo de la inceput , dar va dati seama si de aici ce si cum http://www.mediafire.com/file/2v7zdtpdpl36fmh/ban.dem/file (Nu vreau ca admini sa fie sanctionati , doar sa le explicati sa nu mai faca asta , nimeni nu stie la inceput , poate lor nu le-a zis nimeni si asa au crezut eica e corect) IP: / Steam:
×
×
  • Create New...